Szórakozás

Schobert Norbi kiverte a balhét, mert nem luxuslakosztályt kapott A legbátrabb párosban

Kedd este elkezdődött A legbátrabb páros. Az első játék után Palácsik Lilla és férje mellett, Schobert Norbi és Rubint Réka teljesített a legrosszabbul, így a szállásukként szolgáló erődben ők kapták meg a legkevésbé komfortos toronyszobát. Amikor Norbi szembesült ezzel, letépte a mikroportját és szó nélkül elkezdett szedelőzködni.

Sokkot kaptam. Amikor az ember megküzd az életéért, a legkevésbé arra vágyik, hogy kompromisszumokat kössön. (…) Azért reagáltam rá hevesen, mert én nagyon mély sorból jöttem és nem akarok visszamenni

– mondta Schobert, aki elmondása szerint, korábban már lakott ablaktalan albérletben és útszéli motelben, kamionosokkal és prostikkal.

Rubint Réka hat órán keresztül, beinjekciózva, ordítva sírt
Nagyon megviselte A legbátrabb páros egyik feladata.

Végül a nap legjobbja, Németh Kristóf felajánlotta neki, hogy cserél vele szobát, csak ne adja fel a versenyt, amit Schobert nagy duzzogva elfogadott.

Nem vagyok az az ember, aki feküdjön a retekbe, a koszba, fürdőszoba nélkül

– panaszkodott, majd azt is hozzátette, ő az ötcsillagos luxus mellett a hideg pezsgő, a légkondi és fitnessz terem is az elvárásai között van.

Rubint Réka a többieknek azt is elmondta, hogy férjének van egy igényszintje, éppen ezért nem vállalt el korábbi műsorfelkéréseket. A nagy hiszti után, Schoberték mégis visszakérték a toronyszobát, mert nem engedte volna a lelkiismeretük, hogy Némethék szobájában aludjanak.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik