Élet-Stílus

Menstruációs vérrel kente be magát a blogger, majd meztelenül hempergett a fűben

„Hirtelen erős késztetést éreztem, hogy életadó nedveimmel vonjam be a testemet”.

Elég jelentős visszhangja lett annak az alább látható fotónak, amit egy svéd naturista, Maxinne Björk tett ki néhány nappal ezelőtt az Instagramra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maxinne Björk (@maxinnebjork) által megosztott bejegyzés, Okt 26., 2018, időpont: 2:37 (PDT időzóna szerint)

A bejegyzés még elérhető (jelenleg több mint 2300 Like látható alatta), de a hozzászólásokat már eltávolította a blogger. Elég sok negatív visszajelzést kapott ugyanis.

A vitát kiváltó fotón Maxinne Björk látható, aki menstruációs vérével kente be magát.

A blogger ezt írta a posztban:

Ma egy nagyon eredményes és szupervicces nap után érzelmekkel feltöltődve jöttem haza, sok minden járt az eszemben; úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom ezekkel, nem volt rá épp érkezésem. Leültem, és jógalégzés után hirtelen erős késztetést éreztem, hogy életadó nedveimmel vonjam be a testemet. Nem kezdtem agyalni, hogy miért teszem, egyszerűen csak megtettem. Végigkentem az egész testemen, aztán meztelenül, a menstruációs véremmel borítva végighempergőztem a  füvön a kertemben. Megszagoltam a földet és hevesen zokogni kezdtem. Az örömtől és a szomorúságtól. A sírás után nevettem. Annyira boldog vagyok, hogy van egy anyukám, mindketten segítünk egymásnak átjutni a hullámvölgyeken. Most nagyon nehéz helyzetben van a családunk. De ilyen az élet. És ennek most épp így kell lennie. Elfogadás és szeretet <3

A kommenteket ugyan törölte, de a következő posztban többek között ezt írja:

Milyen érdekes, hogy az emberek mennyire nem tudják elfogadni, hogy mennyire mások vagyunk és mennyire mást gondolunk az életről” (…) Nem akarok senkit megváltoztatni. Légy önmagad.

Kitér arra is, hogy néhány hozzászólásban mentálisan betegnek titulálták.

Különösebben nem zaklatnak fel ezek a rossz kommentek. Lehet, hogy mentálisan beteg vagyok? De akkor – te jó ég – mennyire jó érzés mentálisan betegnek lenni! Szeretem az életem!

A naturista bloggernek 44 ezer követője van az Instagramon.

 

via Daily mail, kiemelt kép: facebook/maxinne.bjork

Ajánlott videó

Olvasói sztorik