Élet-Stílus

A férfi munkatársat zavarta kolléganője ciklusa, panaszt tett a HR-en

„Ez így nagyon nem professzionális hozzáállás”.

Az alábbi sztorit a Mumsnet oldalon tette közzé egy Snuffalo felhasználónevű user. Vele történt a minap, hogy rettenetes fájdalmai voltak menstruációs görcse miatt.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, mindent megpróbált, hogy enyhüljenek a panaszok, a gyógyszer nem hatott, és épp egy forró vízzel teli üveget tett a hasára, hátha az segít egy kicsit.

Ekkor jött oda férfi kollégája,

aki rá is kérdezett, hogy lehet fázni ilyen nagy melegben, de Snuffalo jelezte, hogy csak fájdalomcsillapítási célzattal tartja ott a palackot.

A kolléga rémült arccal elsietett. Normál esetben a sztori ezen a ponton érne véget, de ez még csak most kezdődik.

Snuffalo számítógépén kisvártatva megjelent egy chat-ablakban egy HR-es kolléga neve, aki arról írt neki, hogy XY jelezte, hogy a hölgy nem érzi jól magát, és haza kellene mennie. Snuffalo válaszában megnyugtatta a HR-es kolleginát, hogy csak arról van szó, de hát „tudja, hogy van ez”.

Pár perc múlva a HR-igazgató kereste telefonon,

és megkérte, keressen egy csendes tárgyalót, ahol nyugodtan tudnak beszélni. Snuffalo átült egy másik terembe, a háerfőnök (nő) pedig rátért a lényegre, miszerint

nem kellene kiteregetnie egészségügyi problémáit senkinek, aki nem HR-es, mert attól a kolléga kellemetlenül érezheti magát.

Snuffalo alig kapott levegőt a mondat hallatán, és megpróbálta elmagyarázni, hogy tulajdonképpen semmi különös nem történt, de a HR-vezető így folytatta:

Ha annyira rosszul vagy, hogy üveget kell a hasadhoz tenni, menj haza, mert ez XY-t RENDKÍVÜL zavarja, és ez így nagyon nem professzionális hozzáállás”.

Snuffalo jelezte, hogy már jobban érzi magát, és folytatta a munkát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik