Élet-Stílus

Csobot Adél: Néha még délután is pizsamában vagyok

A fiatal énekesnő blogjában mesélt arról, hogy milyen az élet két kicsi gyerekkel. Csobot Adél már korábban is elmondta, hogy borzasztóak az éjszakák kisebb fia, Ádin miatt és most sem tagadta, hogy nem egyszerűek a mindennapok.

Istenes Bence túl van az első élő adáson a német X Factorban
Ennek örömére üzent itthonmaradt barátnőjének, Csobot Adélnak.

Két hónapja vagyok kétgyermekes anyuka, két csodálatos kisfiú édesanyja. Két hónapja újra nem alszom át az éjszakát, újra csak délre sikerül fogat mosnom :), és újra azon veszem észre magam, hogy néha még délután is pizsamában vagyok

– írta Csobot Adél, aki ennek ellenére nem akar panaszkodni, mert nagyon boldog, hogy fiai jól kijönnek egymással, Nátán pedig nemhogy nem féltékeny, de még segít is neki a kicsi gondozásában.

Nátán simogat, puszilgat, ringat, tologat boldogan. Eldönti ki az, aki belekukkanthat a babakocsiba és ki az, aki nem (utóbbival határozottan közli is a döntést). Ha kell fürdetőkrémet nyom a tenyerembe, vagy pelenkát dob ki a szemetesbe. De mindent örömmel tesz!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Itt van már az ősz is, na meg egy újabb mini blogrész is! ✨🎉🍂🍁💛Link a bioban! Szeretettel nektek! #momlife #boys #autumn #fall #newblog #happyfamily #csobotadel

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés, Okt 11., 2018, időpont: 12:46 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram/@adelcsobot

Ajánlott videó

Olvasói sztorik