Szórakozás

Istenes Bence túl van az első élő adáson a német X Factorban

Augusztus végén indult a német X Factor, aminek egyik műsorvezetője Istenes Bence lett. 2017 elején, vagyis közel két évvel ezelőtt költözött Kölnbe, azóta gyakorlatilag ingázik a német város és Budapest közt, hisz Magyarországon is dolgozik, illetve itthon van családja – párja, Csobot Adél és két gyereke, akik közül a második idén augusztusban született.

Felkerült az első rész: így szerepelt Istenes Bence a német X-Factorban
Megnézhetjük, hogy mennyire megy neki a német.

Két hónappal a tehetségkutató kezdése után érkezett el az a nap október 5-én, amikor Istenes Bence lenyomhatta első élő adását német nyelven, ennek örömére posztolt egy fotót Instagramjára a másik műsorvezetővel, a kép mellé pedig az alábbiakat írta:

Nagyon idegörlő volt az elmúlt két évünk, telis tele bizonytalansággal… 2017 vége felé egyik este épp Kölnben ültünk a kanapén, amikor Adél megkérdezte, hogy vajon megéri-e ez az egész… Nem tudtam megígérni neki, annyit mondtam, hogy én nagyon hiszek benne, úgy érzem a jóisten ezt az utat mutatja nekem és hogy akkor fogunk igazán választ kapni erre, ha nyílik a ledfal egy műsorban, kijövök, ránézek és odasuttogom neki, h MEGÉRTE! Ma lesz életem első élő showja Németországban, 20:15kor nyílik a ledfal… Köszönöm, h kitartottál, Szeretlek Csobot Adél!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on Oct 5, 2018 at 10:52am PDT

Istenes egyébként az élő adás után azonnal hazarepült családjához:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on Oct 6, 2018 at 10:04am PDT

Kiemelt kép: Instagram/Istenes Bence

Ajánlott videó

Olvasói sztorik