Élet-Stílus

Kávészünet? Ennek a nőnek van egy sokkal jobb módszere!

A fárasztó munkanapok túlélésére többféle stratégia létezik. Vannak, akik cigaretta-, mások kávészüneteket tartanak, és vannak, akik összekötik a kettőt. Aztán ott van Nadia Bokody, aki egészen sajátos módszerrel töri meg a hétköznapok monotonitását, és vezeti le a stresszt. Időnként feláll az asztalától, és kimegy maszturbálni.

A 34 éves Nadia a „She said” nevű női magazinnál, főként a szexről ír, így talán nem is annyira meglepő, hogy azt írja:

Míg a kollégáim a fahéjas gőzt pöfögtetnek az elektromos cigarettáikból, vagy kimennek a Starbucksba, hogy tíz percet álljanak sorba a sütőtökös lattéikért, én inkább magamhoz nyúlok.

Nadia közel lakik a munkahelyéhez, így a hosszabb ebédszünetekben hazaugrik a kedvenc vibrátorához, de ha nincs annyi ideje, a telefonjával, és a fülhallgatójával belül a vécére, hogy egy kis online pornóval vezesse le a stresszt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés, Máj 15., 2018, időpont: 5:21 (PDT időzóna szerint)

Tizenöt perccel később összeszedetten és energikusan térek vissza a helyemre, hogy megbirkózzam bármivel, amit a munkanap hátralévő része tartogat számomra.

Az újságírónő nem csak azért követi ezt a módszert, mert amúgy imád maszturbálni, hanem azért is, mert a tudományos bizonyítékok szerint az önkielégítésnek számos pozitív hatása van az emberi szervezetre.

Egy a The Journal Of Sexual Medicine című szakfolyóiratban, nemrég megjelent tanulmány szerint például az orgazmus sokkal jobb hatással van az agyműködésre, mint a rejtvényfejtés. Ez azért van így, mert a csúcsponton az egész agyban fokozódik a véráramlás, míg az agytorna során csak bizonyos területek aktivizálódnak.

Nadia Bokody ezért mindenkinek azt tanácsolja, hogy ha kimerültnek érzi magát a munkában, osonjon ki a mosdóba, és kézzel segítsen magán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik