bor
Élet-Stílus

Tarol a Gik Live kék bor Magyarországon! (X)

A sommelier ezentúl négy színre kérdezhet rá és a fröccsünk is pompázhat csodaszép, zafírkék színben.

„A BORKULTÚRA NEM LEHET KIZÁRÓLAGOS!
Ez nemcsak egy kék bor, amit megkóstolhatsz: innovációt rejt magában, egy igazi remekművet iszol. Arra bátorít, hogy bármikor megszegheted a szabályokat, és valami újat alkothatsz, ami a sajátod!
Keverd a Gik-et, idd ahol és amikor csak akarod és ne hagyd, hogy bárki azt állítsa: tévedsz.”

-írja a Gik magyar forgalmazója!

A Gik Live elkészítését két évnyi kutató munka előzte meg, amit egy spanyol start-up a Baszkföldi Egyetemmel együttműködve valósított meg. Hosszas tesztelések és folyamatos minőségellenőrzést követően született meg a zafírszínű ital.  Fehér és kék szőlők találkozásából jött létre, mely 11.5 %-os alkoholtartalommal és némi természetes színezékkel bír: jellegzetes színét egy a szőlőhéjban előforduló pigmentből (antocianin), és növényekből kivont színezékből állítják össze. Édes, rizlinghez hasonló ízét pedig egy hozzáadott, kalóriamentes édesítőszernek köszönheti.

A Gik Live kék bor több mint 25 Országban kapható, Magyarországon egy kalocsai cég, a GIK Hungary Kft. forgalmazza.

www.gikhungary.hu

www.facebook.com/gikhungary

A GIK Hungary Kft. hazánkban webshopban egyenlőre nem értékesít, azonban a cég nagykereskedelmi tevékenységének köszönhetően egyre több üzlet polcain, vendéglátóegységben és szórakozóhelyen megvásárolható és fogyasztható a kék csodaital.

Idén augusztusban megrendezésre került Miss Balaton 2018 Szépségverseny VIP szektorának kizárólagos itala volt és egyre több szórakozóhelyen, étteremben találkozhatunk vele, ami annak is betudható, hogy az édes kék bort nem csupán tisztán, hanem sok jéggel, citrommal, különféle alkoholokkal és üdítőitalokkal, koktélként keverve fogyasztják.

Az ital magyar nyelvű tájékoztatóján feltüntetésre került ,,Ízesített bor alapú ital” megjelölés megtévesztő lehet, azonban a Gik Live 100% bor! (99% szőlőbor, 1% szőlőmust)

Az ízesített bor alapú ital megnevezés annak okán kerül a palackra, mivel a hatályos jogszabályok a szőlőbort színezék hozzáadását követően csak ezen név feltüntetésével engedélyezik forgalomba hozni, függetlenül attól, hogy kizárólag természetes színezőanyagot tartalmaz.

A Magyar forgalmazó a spanyol vállalattal szorosan együttműködve 2019-re tervezi a Gik Live Szlovákia és Romániai bevezetését a nagyfokú érdeklődésre való tekintettel.

A sikert pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy a termék már az amerikai és kínai piacot is meghódította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik