Élet-Stílus

Húsvéti vacsora közben gyújtotta fel expasiját egy nő

Vacsorára hívta meg volt barátját húsvét vasárnap, a 38 éves Shivon Perez a floridai Altamonte Springsben. Evés közben, mintha csak hirtelen jutott volna eszébe, megkérte a férfit, hogy nézzen meg egy csöpögő csövet a fürdőszobában – írja a New York Daily News.

A férfi beleegyezett, hogy segít, ám amint letérdelt, hogy megnézze a problémás csövet, megérezte, hogy valami nincs rendben. Hátranézett, és látta, hogy Perez egy spriccelős flakonnal áll fölötte. Amikor a férfi megkérdezte mi az, a nő annyit mondott:

Benzin, és most fizetni fogsz, rohadék!

Perec spriccelni kezdte a férfit a benzinnel, majd lángra lobbantotta. Miközben a férfi az égő ruháitól próbált megszabadulni, látta, hogy a nő benzint spriccel a nappali padlójára, majd rázárja a házat.

A férfi súlyosan megégett az arcán, a mellkasán, a nyakán, a karjain és a kezein. A helyszínre érkező tűzoltók látták, amint a Perez visszarohan az égő házba, hogy kimentse a kutyáját, akiről megfeledkezett. A nő füstmérgezést kapott. Később gyilkossági kísérlet gyanújával letartóztatták, és előzetes letartóztatásba helyeztek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik