Szórakozás

Valaki egy több mint 2 kiló fűvel teli táskát adományozott egy jótékonysági boltnak

A floridai rendőrök nagyon szeretnék megtalálni az illetőt.

Nagy meglepetés érte egy floridai jótékonysági bolt alkalmazottjait, amikor kinyitottak egy náluk hagyott táskát. Abban ugyanis négy zacskónyi marihuánát találtak – jelentette a helyi sajtó.

És nem csekély mennyiségről van szó. A zacskókba ugyanis egyenként nagyjából fél kilogramm fű volt. Azaz az ismeretlen adományozó több mint 2 kilogramm marihuánát adott le a Sarasota városában található üzletben. Egészen pontosan 2125.3 grammot nyomott a csomag – a csomagolással együtt.

A táskában talált egyik zacskó. Fotó: Sarasota Police Department

A bolt alkalmazottjai azonnal értesítették a rendőrséget, amikor meglátták, mi volt a táskában, amit a bolt előtt található adománygyűjtő dobozban találtak. Floridában csak orvosi célú használatra engedélyezett a marihuána, és nincsen teljesen legalizálva.

Az egész csomag több mint két kilót nyomott. Fotó: Sarasota Police Department

A bolt közleménye szerint az üzlet 70 éves történetében még soha nem fordult elő, hogy ilyen adományt kaptak, és nem is értik, hogy miért is akarna bárki két kiló marihuánát adni nekik. Ezért úgy gondolják, az adományozó biztosan véletlenül helyezte el a füvet tartalmazó táskát az adománygyűjtő dobozba.

A sarasotai rendőrség közölte, még keresik, hogy ki adta le a táskát.

Kiemelt fotó: Sarasota Police Department

Ajánlott videó

Olvasói sztorik