Élet-Stílus

Pásztor Anna férje szerint jobb lett volna, ha kiengedik az énekesnő zaklatóját

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, augusztus legelején koncert közben akarta megkéselni egy férfi az Anna & the Barbies frontemberét, Pásztor Annát. Időközben az is kiderült, hogy a férfi már egy ideje zaklatja az énekest, összesen 196 oldalnyi levelet írt neki és többször meg is fenyegette őt.

Kim Kardashiannek nem volt akkora szerencséje, mint Pásztor Annának
Több híresség is van, akit rajongóiik támadtak meg.

A zaklató a koncert óta előzetes letartóztatásban van és úgy tűnik, hogy ez két hónapig még így is marad, ami Pásztor számára megnyugtató. A Blikk megkereste az énekesnő férjét, aki a lap munkatársának elárulta, ő jobban örült volna neki, ha a férfit kiengedik.

Remélem Anna megnyugszik egy kicsit. Szerintem jobb lett volna,ha kiengedik azt a férfit, mert akkor túllépnénk ezen. Készültünk arra, hogy szabadul, valaki figyelte volna, hova megy, mert tartottunk tőle, esetleg idejön hozzánk, vagy meghúzza magát Pesten, aztán pár hét múlva felbukkan

– mesélte Pásztor férje, aki azt is hozzátette, az énekesnő legnagyobb félelme, hogy a férfi megjelenik az otthonuknál, amikor ő nincs otthon.

Persze a házunkat is figyelik, és bármi történne pár perc alatt itt lennének a biztonsági emberek

– tette még hozzá az énekesnő párja, aki azt is elárulta a lapnak, hogy a férfi az elmúlt időszakban semmilyen fórumon nem kereste őket.

Kiemelt kép: Instagram/@pasztorannaenekes

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik