Élet-Stílus

Fesűs Nellyék esküvője olyan titkos volt, hogy még ő sem tudott róla

Fésűs Nelly párja, Vajtó Lajos még évekkel ezelőtt kijelentette, hogy nem szeretne megházasodni, amit a színésznő el is fogadott.  És bár a színésznő férjének valóban rengeteg indoka volt a házasság intézménye ellen, végül mégis úgy határozott, hogy feleségül veszi szerelmét – tudtuk meg a Best magazinból.

Autóbalesete miatt emeltek vádat Fésűs Nelly ellen
Egy könnyebb és egy súlyos sérültje is volt az ütközésnek.

Vajtó mindenképp szerette volna a színésznőt meglepni, így gyakorlatilag az utolsó pillanatig titokban tartotta, hogy mire készül.

Nagyon irritál, amikor egy titkos esküvőről hónapokkal az esemény előtt minden apró részletet megosztanak a nyilvánossággal, ezért én egy valóban titkos esküvőt álmodtam meg, amiről még a menyasszony sem tud

– mesélte Fesűs párja, aki a fedősztorit is elárulta: feleségének azt mondta, hogy egyik közeli ismerősük esküvőjére hivatalosak.

Ott állt a barátnőm minket várva, azt füllentette, lesz még egy fotózás, aztán hirtelen a kezembe nyomta a menyasszonyi csokrát, majd arra kért, hogy segítsek neki, mert beakadt a ruhája a cipőjébe. Aztán megszólalt a zene, az anyakönyvvezető pedig megkérte az ifjú párt, hogy fáradjanak hozzá. Felnéztem és megláttam, hogy a terem a rokonaimmal és barátaimmal van tele, majd jön felém életem értelme, a gomblyukában ugyanolyan rózsával, mint az én csokrom. Ekkor fogtam csak fel, mi történik. Sokkot kaptam, elkezdtem zokogni

– tette hozzá Fésűs.

Kiemelt kép: Instagram/@nellyfesus

Ajánlott videó

Olvasói sztorik