Élet-Stílus

Családja félti az óriásfenekű nőt

Natasha Crown szerint nincs ok az aggodalomra.

Szuper hírrel szolgálhatunk: ismét hallatott magáról a nő, aki a világ legnagyobb fenekének büszke tulajdonosává szeretne válni.

Júliusban írtunk róla, hogy a svéd modell, Natasha Crown havonta csaknem hat kiló Nutellát fogyaszt el, továbbá rengeteg pizzát és tésztát, csak azért, hogy az ő feneke legyen a legnagyobb a földkerekségen. Azért hízókúrázik, hogy a felszedett zsírt az orvosok át tudják majd ültetni a fenekébe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Natasha Crown (@natasha_crown_official___) által megosztott bejegyzés, Szept 1., 2018, időpont: 11:38 (PDT időzóna szerint)

A fenekét minden szögből és minden napszakban bemutató képeket, videókat az Instagramon szolgáltatja, ahol 138 ezren követik (ez drasztikus növekedés július óta, amikor is még csak 87 ezerről tudtunk beszámolni).

Natasha Crown most a This Morning című népszerű reggeli tévéműsorban tűnt fel, ahol elárulta, hogy a családját kissé aggasztja a hízókúrája

A családom nagyon aggódik értem, szerintük meg fogok halni, amiért ilyen sok kilót szedtem fel, és szerintük ez nem egészséges. De én egészségesnek érzem magam

– oszlatta el az aggályokat Crown.

A műsorvezetők említették neki, hogy magának a műtétnek is lehetnek kockázatai, emlékeztettek például arra, hogy egy brit nő Törökországban meghalt a Törökországban végzett fenékplasztika után, de Natasha Crown cseppet sem esett kétségbe:

Talán csak nem volt szerencséje

– vágta ki magát a fenéktulajdonos. Szerinte úgyis jelzik az orvosok műtét előtt, ha bármi probléma lenne.

Azért így is vannak hátrányai a jelentős méretű tompornak, Crown ugyanis nem tud futni a fenéksúly miatt, nem tud a hátán aludni, és ha repülőn utazna, két helyet kell foglalnia.

 

via Entertainment Daily, kiemelt kép: YouTube/This Morning

Hatalmas mellei miatt nem utazhat metrón a nő, aki Kim Kardashian akar lenni
Súlyos hátrányai vannak az idomainak, őt azonban ezek nem érdeklik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik