Élet-Stílus

Nem mindennapi diétát alkalmaz, hogy övé legyen a világ legnagyobb feneke

Szó szerint nagyot álmodott a szerb származású Svédországban élő modell, Natasha Crown, aki azt szeretné elérni, hogy övé legyen a Föld legnagyobb hátsója. Ehhez mindent meg is tesz, diétázik, nem is akárhogyan: havonta 15 üveg, vagyis csaknem hat kiló Nutellát fogyaszt el. Meg reneteg pizzát és tésztát.

Hátsójára már így is igen büszke, alig győzi dokumentálni róla a képeket, videókat az Instagram-oldalára, ahol már több mint 87 ezer követője van.

Jelenleg feneke körmérete körülbelül 180 centi, de ez még nem elég, az a terve, hogy még 25 kilót szed fel a végcél érdekében. Ekkor ugyanis a felszedett zsírt az orvosok át tudják majd ültetni a fenekébe.

Egyszerűen csak szeretem érezni, hogy nagy fenekem van. Ha gyalogolok, akkor érzem, ahogy ugrál, ugrál, ugrál, és elkezdek kanos lenni. A fenekem miatt szexinek és erősnek érzem magamat

– nyilatkozta a Sunnak.

Közzétette: Natasha Crown – 2018. június 15., péntek

Talán nem meglepő, Natasha már rengeteg plasztikai beavatkozáson van túl, az elsőnél még 20 éves volt. A pénzt pedig a képek és videók eladásából fedezi, amiket a hátsójáról készítenek.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik