Élet-Stílus

Kirúgták a munkahelyéről a sorozatfingót

De nem adja fel!

Doug (művésznevén: Paul Flart) egy bohókás (ex-)biztonsági őr, aki fél éven keresztül videóra vette, ahogy fingik. Az egész úgy kezdődött, hogy amikor munkát kapott egy kórházban, egy nap pukizott egyet, és észrevette, milyen remek az egészségügyi intézmény akusztikája.

A következő szellentést már videóra vette, sőt el is küldte a barátainak, akiktől sok biztatást kapott a folytatásra.

A 31 éves férfi ezek után Instagram-oldalon tette közzé a púzásokat megörökítő filmecskéket, mutatunk egy tipikusat, az érzékenyebbek ne kattintsanak:

That’s one for the books. #paulflart #fart #security #observeandreport #nofakes

Paul Flart (@paulflart) által megosztott bejegyzés, Júl 18., 2018, időpont: 3:04 (PDT időzóna szerint)

Ahogy az ilyenkor történni szokott, valaki felfedezte őt, készített egy közel 2 perces válogatást a biztonsági őr fingásaiból, belinkelte a Redditre – és Doug egy csapásra internetsztár lett.

Hogy a művész mennyire megmozgatta az internetezők fantáziáját, arra remek példa, hogy készült egy másik válogatás is, amelyben időtartam szerint következnek egymás után a pukik, a rövidtől az egészen hosszúig. Ezt most nem mutatjuk meg, de az érdeklődők kedvéért belinkeljük).

Sajnos a sztárság jelen esetben azzal a mellékhatással járt, hogy Dougot kirúgták a munkahelyéről, na nem a fingások miatt (aha, persze!), hanem mert munka közben, a biztonsági cég egyenruháját viselve, az ügyfél ingatlanán készített videofelvételeket.

Természetesen a kirúgásának pillanatait is rögzítette (ezt megnézhetik az érzékeny gyomrúak is, nincs benne pukizás)

Az internetsztár (vagy ahogy az Instagramon hívja magát: Fing hatóság)  jelenleg munkanélküli, de cseppet sem aggódik. Azt mondja, belevág a pukibizniszbe, és púzás-tematikájú tartalmak gyártásával kíván foglalkozni. Érdeklődésben nem lesz hiány: az Instagramon máris 44 ezren követik munkásságát.

 

(via Mashable, Vice; kiemelt fotó: Facebook)

Ezért büdösebb a fing a zuhany alatt
Végre ez is kiderült!!!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik