Élet-Stílus

Menyasszonyi ruhában közölte barátjával, szakít vele, mert a férfi nem tudta leküzdeni tériszonyát

A nő egy táskányi pénzt, és egy új autót is felajánlott neki a keze mellé, ha legyőzi félelmét.

Lenyűgöző helyszínt választott egy 23 éves kínai nő, hogy megkérje barátja kezét: egy üvegpadlójú kilátót. Egy gond volt csak. Barátja, akivel már három éve járnak, tériszonyos. És Xiao Jing pontosan ezért választotta a 360 méter magasan található, rémisztő kilátót. Azt akarta, barátja győzze le rémületét, és menjen oda hozzá, ezzel is bizonyítva, mi mindenre képes érte – jelentette a helyi sajtó.

A nő igyekezett minél kívánatosabbá tenni magát, és a házasságot. Önmaga mellett ugyanis még egy aktatáskányi pénzt, valamint egy új autót is felkínált Xiao Yúnak. Akinek csak annyit kellett megtennie, hogy odasétáljon az üvegpadlójú hídon barátnőjéhez, hogy övé legyen minden: a lány, a százezer jüan (4 millió forint) és az autó.

Minden itt van, csak annyit kell tenned, hogy idesétálsz a hídon és hozzád megyek feleségül

– mondta a nő Yúnak, akit több barátjával együtt hívott oda a kilátóhoz Jing. A nő hozzátette: az együtt töltött évek alatt mindig is zavarta, hogy a férfinak „van egy gyengesége, amit nem tudok elviselni”, ami nem más, mint „gyáva félelme a magasságtól”. És nem képes hozzámenni, ha ezt nem tudja legyőzni.

Yu meg is próbálkozott ezzel, de végül kudarcot vallott. Hiába próbálta meg pár barátja, hogy kézen fogják, és odavezetik barátnőjéhez, a félelem erősebbnek bizonyult, és a férfi rohanva menekült a számára legyőzhetetlen félelmet okozó kilátótól.

A furcsa fiúkérésről készült videó futótűzként terjedt el a kínai közösségi oldalakon. Sokan felvetették, hogy az egész egy megrendezett jelenetnek tűnik, de a kilátó üzemelője egy helyi lapnak elmondta, az teljesen valódi volt. Mint közölte, sok pár tartja meg a lánykérést a kilátón, és esküvői fotókat is rendszeresen készítenek ott frissen összeházasodott párok.

A nő pedig közölte a Henan Daily című lappal, hogy végleg szakított barátjával, miután nem volt képes miatt legyőzni tériszonyát.

A kiemelt képen Xiao Jing  várja, hogy barátja odamenjen hozzá. Fotó: The Paper

Ajánlott videó

Olvasói sztorik