Élet-Stílus

A váratlan lánykérés után jött a sokkal nagyobb meglepetés

Szülinapi bulinak hitte az ünnepelt, de annál sokkal komolyabb esemény kerekedett.

Nicole Rios a lupusz nevű autoimmun betegségben szenved, állapotán sokat rontanak a stresszhelyzetek.

Danny, a barátja szerette volna megkérni a kezét, és vágyott az esküvőre is – csakúgy, mint a lány –, de a fentebb említett okból igen furcsa módot kellett találnia a tálalásra.

A férfi úgy döntött, megkíméli barátnőjét az esküvőszervezés okozta nehézségektől és idegeskedéstől, az egész hercehurcától.

Mivel Nicole-nak december elején születésnapja volt, elvitte őt egy meglepetés-utazásra, többek között Disneylandbe, aztán amikor hazaértek, ott várta őket a házukban egy nagy társaság: a család és a barátok.

Maga Nicole mondta neki egyszer, hogy milyen jó lenne megviccelni az ismerőseiket azzal, hogy meghívják őket egy eljegyzési buliba, és ott derülne ki, hogy ez már maga az esküvő.

Nos, így a lány lett megviccelve.

Danny letérdelt előtte, a jelenlevők előtt megkérte a kezét, és amikor a lány igent mondott, jött a következő meglepetés: a férfi közölte, hogy – ha a lány beleegyezik – egyből ejtsék meg a szertartást is. Kiderült, hogy épp akad ott egy menyasszonyi ruha és egy karikagyűrű is.

A meghívott barátok is ekkor szembesültek vele, hogy valójában milyen eseményre invitálták őket.

Danny több mint 5 hónapig szervezte az eseményt. Nicole anyukája segített neki a menyasszonyi ruha kiválasztásában, de a biztonság kedvéért két méretet is beszereztek belőle (mármint a ruhából, nem az anyukából), és a mama fel is próbálta őket, lévén, hogy ugyanolyan magas, mint a lánya.

A férfi az öt hónap alatt egy titkos széfben tartott mindent, ami az esküvővel kapcsolatos, majd amikor az említett meglepetés útra elutazott barátnőjével, megkérte a lány szüleit, hogy mire hazaérnek, készítsék elő a házat és a kertet a lagzira.

Amikor megérkeztek, és Nicole meglátta a díszkivilágítást, azt gondolta, hogy a szülinapja miatt meglepetés bulit  szerveztek neki. Aztán két óra múlva már feleség volt.

Az hittem, amikor hazaértünk, hogy hamarosan pizsamában leszek. Nem gondoltam, hogy így alakul az este

– mondta Nicole az ABC Newsnak.

 

Forrás, kiemelt fotó: nicolecarfagna.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik