Élet-Stílus

És akkor a kanadai rendőrök megállították Batmant

A Sötét Lovag éppen Batmobiljával halad egy országúton, amikor felvillantak mögötte a rendőrségi fények.

Nem mindennapi jelenetet vett videóra egy autós a kanadai Ontario tartományban. Az augusztus 18-án készült felvételen ugyanis azt lehet látni, ahogy a rendőrök megállítják Batmant, aki éppen Batmobiljával halad egy országúton.

A felvételen látni, ahogy a Sötét Lovag kipattan járművéből, pár szót vált az őt megállító rendőrrel, majd egy ugrással bepattan a Batmobilba. Hogy pontosan mi történt, csak pár nappal később derült ki, miután a mobiltelefonos videó terjedni kezdett a közösségi oldalakon.

A CBC kanadai rádió az esettel kapcsolatban megkereste magát Batmant, egészen pontosan a „Brampton Batman” néven ismert Stephen Lawrence-t, akit a felvételen látni lehet. A férfi a rádiónak elmondta: nem követett el semmilyen szabálysértést. A rendőrnő csak azért állította meg, hogy egy közös fényképet csinálhasson vele.

Lawrence elmondása szerint nem ez volt az első alkalom, hogy rendőrök csak azért állították félre, hogy fotókat csináljanak vele. És szerinte nem is a mostani volt az utolsó ilyen eset. És hozzátette: mindig nagy örömmel teljesíti ezeket a kéréseket.

A film, amit mindenki újra el akar készíteni, de senki se tud
Tízéves A sötét lovag, amely bemutatása óta mindenki le akar utánozni, és ez éppen pont emiatt senkinek sem sikerült.

Kiemelt Fotó:YouTube/ViralHog

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik