Élet-Stílus

Szex közben összeragadt szeretőjével egy házas nő

A párost aztán több száz kíváncsiskodó szeme láttára vitték el egy hordágyon a légyottra használt kenyai szállodából. A kínos jelenetről videó készült.

Mobiltelefonos felvétel örökítette meg, ahogy egy kenyai szállodából elvisznek egy párt, akik szeretkezés közben összeragadtak. A már önmagában is elég kínos esetet még kínosabbá teszi, hogy a nő házas, és éppen a férjét csalta meg a szeretőjével, amikor a férfi pénisze szex közben beleragadt a hüvelyébe – olvasható a március végén történt esetről szóló beszámolókban.

A hotelszobájukban összeragadt pár hangos kiáltásokkal kért segítséget, amire felfigyelt az Explor-Inn nevű hotel többi vendége. A nőt és szeretőjét végül egy kis kocsin görgették ki a szállodából, hogy kórházba szállítsák őket. De eddigre az eset híre elterjedt a környéken, és végül több száz kíváncsiskodó szeme láttára vitték ki őket az utcára. És persze ezt videóra is vették.

Az esetről szóló beszámolókból az nem derült ki, hogy az eset melyik kenyai városában történt, és az sem, hogy végül a párost sikerült-e szétválasztani.

A kenyai sajtóban megjelent magyarázatok szerint a páros azért ragadt össze, mert a nő férje – aki gyanította, hogy neje megcsalja – egy „varázsfőzetet” adott a nőnek, amit a házasságtörők elkapására használnak. De persze sokkal valószínűbb magyarázat az esetre a vaginizmus, aminek hatására a hüvely izmai begörcsölhetnek.

Hasonló esetek egyébként meglepően sokszor előfordulnak. A kenyai The Star cikke szerint ugyanígy bukott le egy félrelépő házas nő kedden Chwele városában, akit három óra elteltével tudtak szétválasztani szeretőjétől. De volt egy ugyanilyen eset januárban, tavaly novemberben, és két éve Dél-Afrikában is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik