Élet-Stílus

MTV VMA-gála: Ezekről a pillanatokról még tuti beszélni fogunk pár napig

Még nálunk a tűzijátékról és az államalapítás megünnepléséről, addig tőlünk nyugatabbra augusztus 20-a az MTV VMA-gáláról szólt.

Madonna beszéde elég kínosra sikerült az MTV VMA-n
Aretha Franklinre emlékezve gyakorlatilag csak magáról mesélt.

Természetesen mint minden ilyen vörös szőnyeges eseményen, így zenei csatorna legnagyobb puccparádéján is találkozhattunk kellemetlen pillanatokkal – amelyeket amúgy erre a linkre kattintva nézhetnek meg -, mégis azt kell mondanunk, hogy a 2018-as VMA inkább szép és vidám pillanatokban bővelkedett. Ezeket válogattuk most össze.

Shawn Mendes felrobbantotta előadásával a színpadot

Shawn Mendes nem is olyan régen még nálunk, egészen pontosan a Szigeten csavarta el mindenki fejét előadásával, most pedig a VMA-gálán robbantott egy hatalmasat In My Blood című számával.

Ariana Grande nagynénjét, anyukáját és nagymamaját is felvitte a színpadra

Ariana Grande díjat is nyert, a pasija is imádja és ha ez nem lenne elég, akkor meg a cukiságot is kimaxolta, mikor nagynénjét, anyukáját és nagyiját is felvitte a színpadra.

Ariana Grande a 2018-as MTV VMA-gálán nagynénjével, anyukájával és nagymamájával. (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Cardi B bebizonyította, hogy egy gyerek miatt nem törik ketté a karrierünk

Cardi B gyakorlatilag úgy dolgozta végig ezt az egész évet, hogy közben végig első gyermekét várta. És, hogy lett-e eredménye ennek a sok munkának? Igen! Az a a helyzet ugyanis, hogy a rapper három díjat is bezsebelt az este során.

Cardi B a 2018-as MZV VMA-gálán. (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Egy pár hónappal ezelőtt sok ember azt mondta nekem, hogy a karrieremmel játszom. >> Gyereked lesz? Mit csinálsz? << Tudjátok, kihordtam azt a babát, most van egy gyerekem és még most is díjakat nyerek

– mondta köszönőbeszédében Cardi B.

Jennifer Lopez köszönőbeszéde

Jennifer Lopez az elmúlt évtized egyik legsikeresebb női előadója. Díjainak számát tekintve elég sokszor hallhattunk már tőle köszönőbeszédeket, az idei valahogy mégis érzelmesebbre sikerült, hiszen arról beszélt, hogy miként változott meg élete ikrei születése után.

Jennifer Lopez a 2018-as MZT VMA-gálán (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Tudtam, hogy jobbnak kell lennem, tudtam, hogy magasabbra kell törnöm, tudtam, hogy erősebbnek kell lennem, mint valaha. A feltétel nélküli szeretet miatt az életem és a karrierem is magasabban ível és most jobb itt állni, mint valaha. Köszönöm Max és Emma

– mondta Lopez, aki végül párjának Alex Rodrigueznek is megköszönte a támogatást.

(Kiemelt kép: Theo Wargo/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik