Élet-Stílus

Kylie Jenner elmondta, miért titkolta a terhességét

Kilenc hónap teljes titkolózást követően február legelső napján megszületett Kylie Jenner és Travis Scott első közös gyereke, Stormi Webster. A kislány születése óta már közel nyolc hónap is eltelt, Jenner azonban csak most jutott el arra az elhatározásra, hogy elmesélje, miért titkolta terhességét.

Kendall Jenner olyat nyilatkozott, ami miatt a többi modell szó szerint kikaparja majd a szemét
Nagyon magas lóról beszélt, nem csoda, hogy gyakorlatilag mindenkit magára haragított.

A 21 éves – és durván gazdag – celeb amúgy az ausztrál Vogue-nak adott interjújában mesélt terhességéről, ráadásul úgy, hogy a kérdéseket nővére, Kendall Jenner tette fel neki.

Tudtam, hogy jobb lenne nekünk, ha én és Stormi visszafogottak maradunk. A hormonjaid megőrülnek, az érzelmeid felfokozottak és azt éreztem, hogy nem állok készen. Tudtam, hogy jobb lenne így nekem és jobban élvezném az egészet, ha privátan kezelem. Úgy éreztem, hogy ez egy különleges pillanat és nem álltam készen, hogy ezt mindenkivel megosszam. Meg akartam tartani magamnak

– mesélte az interjúban Jenner, aki végül kislánya születése után négy nappal jelentette be a világnak, hogy a vele kapcsolatos pletykák igazak voltak. Tette amúgy mindezt egy olyan videóban, amelyből még az is kiderült, hogy az utolsó órákban pontosan hány centire tágult ki.

(Kiemelt kép: Instagram/@kyliejenner)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik