Élet-Stílus

Tíz év házasság után rájött, egy másik férfit IS szeret, de férjének ezzel nincsen semmi baja

A finn nő elárulta, mi a titka a furcsa kapcsolatnak, ahol férj és a szerető szoros barátok. De csak barátok.

A 32 éves egy évtizeden át élet teljesen boldog házasságban, amikor egy koncerten megismerkedett egy nála négy évvel fiatalabb férfival, és rájött, szerelmes belé. Ekkor azonban nem a válás mellett döntött, ugyanis férjét továbbra is szerette. Inkább az őszinteség mellett döntött, és mindkettőjükkel közölte, mindkettőjükbe szerelmes.

Sarra-Maria Karlström-Rantala bejelentése először sokkolta férfjét, a 34 éves Villét, valamint barátját, a 28 éves Janit, de végül mindketten elfogadták a másikat. És azóta hármasban élnek, a nő elmondása szerint teljesen boldogan, és bár legálisan nem házasodhatnak mindhárman össze, egy pogány szertartással örök hűséget fognak egymásnak.

My body guards my loves ❤

A post shared by The Real Story JSV❤💍💍🔒 (@therealsarrastory) on May 26, 2018 at 10:32am PDT


Sarra egyelőre egy hétig az egyik, majd a másik héten a másik férfi házában él, de terveik szerint nemsokára össze fognak költözni. A nő elmondása szerint a két férfi időközben szoros barátságba kerültek, de igyekezett kiemelni, hogy ők nem járnak egymással, csak jóbarátok.

A nő elmondása szerint sokan szokták tőle kérdezni, hogy minként lehet egy ilyen kapcsolatban boldogan élni, de értetlenkedve mondta, hogy sok kérdést kapnak a szexuális életükkel kapcsolatban. Amiről egyébként nem árult el semmit.

#messybitch #messylife

A post shared by The Real Story JSV❤💍💍🔒 (@therealsarrastory) on Mar 22, 2018 at 11:01am PDT

A kapcsolatukkal a nyilvánosság elé álló nő elárulta azt is, hogy férje családja még nem tud arról, hogyan is élnek. Ville ugyanis nem bírta rávenni magát, hogy erről beszámoljon szüleinek, akik most biztos nagyon örülhetnek, hogy a lapokból kell ezt megtudniuk.

A kiemelt képen Ville, Sarra és Jani. Fotó: Sarra-Maria Karlström-Rantala / mediadrumworld.com  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik