Élet-Stílus

Tíz év után tudta meg, hogy felesége nem 30, hanem 50 éves

Jól tarthatta magát a kínai nő.

Kellemetlen meglepetésben volt része egy kínai férfinak, aki az őt és feleségét letartóztató rendőröktől tudta meg, hogy neje jóval idősebb, mint ahogy azt ő eddig tudta. Egészen pontosan húsz évvel öregebb – írta a Shanghaiist.

A házaspárt egy Wuhan városában tartóztatták le, mert egy manikűrszalon álcája mögött egy bordélyt üzemeltettek. A rendőrök a feleség adatainak ellenőrzése közben azonban kiderítették, hogy a Liu nevű nő nem igazán volt őszinte férjével, ami az életkorát illeti. Sőt, még a neve is hamis volt.

Mint kiderült, az eredeti neve Zhang volt, és nem 1988-ban született, ahogy az a hamis személyijében álltotta, hanem 1968-ban. A Li nevű férfit ezt teljesen meglepetésként érte. A 27 éves férj ugyanis meg volt győződve arról, hogy neje csak három évvel idősebb nála.

Elmondása szerint tíz évvel korábban találkoztak először, és a nő már akkor átverte. Zhang testvérének elmondása szerint a nő azért hazudott, mert félt, hogy a férfi nem fogja elvenni feleségül, ha tudja, valójában milyen idős. Emellett azt is eltitkolta, hogy már túl van egy váláson.

A házaspárt a Shanghaiist beszámolója szerint fél évig tartó börtönbüntetésre ítélték a bordély üzemeltetése miatt. Azt nem lehet tudni, hogy a házasság ezek után még megmenthető-e.

A kiemelt fotó illusztráció. Fotó:Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik