Élet-Stílus

Sokan tesznek ilyen fogadalmat fiatalon, ők húsz évvel később be is váltották

24.hu
24.hu

2018. 07. 18. 12:48

Huszonévesen együtt jártak egy darabig, de aztán különváltak az útjaik. A szakítás ellenére azonban érezték, hogy különleges kapcsolat van kettőjük között, ami talán később, érettebb fejjel talán jobban kibontakozhat. Mairi Gordon és Rhys McLellan ezért 1995-ben megígérték egymásnak, hogy ha negyven évesen mindketten egyedülállók lesznek, összeházasodnak.

Sokan tesznek hasonló fogadalmakat, ám ezek általában elfelejtődnek a hosszú évek alatt. Nem így a most 45 éves Mairi, és a 43 éves Rhys esetében, akik 2017 márciusában tényleg összeházasodtak, igaz, hosszú és kacsaringós út vezetett az esküvő napjáig.

Mairi Gordon and Rhys McLellan when they were a young couple back in 1995. See Centre Press story CPWEDDING; A couple who were first together in 1995 have tied the knot -- after more than 22 years apart. Mairi Gordon, 45 and Rhys McLellan, 43, got married last year in Edinburgh after spending more than two decades apart. The pair, who were first together in their twenties, parted ways but made a pact that if they were still single at 40 they would get married. And a chance encounter four years ago, for the first time since 1995, led to them following through on their pact. Make-up artist Mairi, said: "I never forget the day we split up when we were young we said to each other if we are still single at the age of 40 we would get married. ***EXCLUSIVE***
Mairi Gordon és Rhys McLellan 1995-ben.

A skót pár az 1995-ös szakítás után, 2009-ben találkozott először. A sminkmester Mairi, és a villanyszerelő Rhys ugyanazon a jótékonysági divatbemutatón dolgoztak önkéntesként. A bemutató után egy nagy társasággal elmentek koccintani. Érezték, hogy még mindig szikrázik köztük a levegő, de mivel mindketten kapcsolatban éltek, nem történt semmi.

Míg Rhys Edinburghben maradt, Mairi Cornwallban élt. A nő csak az után költözött vissza a fővárosba, hogy 2010-ben véget ért egy komoly, 12 éven át tartó kapcsolata. Nem sokkal később, Mairi összefutott Rhys anyjával és húgával egy boltban. Elbeszélgettek, Mairi pedig elkérte régi barátja telefonszámát, hogy megkérdezze a férfit, hogy van. Találkoztak, a nő azonban ekkor még a régi kapcsolatát gyászolta, így megint nem történt semmi.

Következő évben Mairi megtudta, hogy Rhys anyja rákkal küzd, kórházban fekszik. Azonnal felhívta a férfit, hogy megkérdezze, segíthet-e valamiben. Hamarosan találkoztak, és randiztak néhányszor, a nő azonban félt belemenni egy újabb kapcsolatba ezért szakított a férfival.

Újabb évek teltek el, Mairi egyedül élt, Rhysnek pedig csak rövidebb kapcsolatai voltak. Aztán Mairinek volt egy munkahelyi balesete, amiben komolyan megsérült a térde. Amikor Rhys ezt meghallotta, rögtön felajánlotta a segítségét a nőnek.

„Ott volt mellettem, megnevetettet, bevásárolt nekem, és főzött nekem. Akkor végre megértettem, hogy minden megvan benne, amire egész életemben vártam. Rájöttem, hogy ő életem nagy szerelme”

– nyilatkozta Mairi a Scotsman-nek.

(Fotók: Northfoto)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Hungary's Bence Banhidi (C) vies with Denmark's Rasmus Lauge Schmidt (2ndL) during the IHF Men's World Championship 2019 Group II handball match between Denmark and Hungary at the Jyske Bank Boxen arena in Herning on January 19, 2019. (Photo by Jonathan NACKSTRAND / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.