Élet-Stílus

“Meztelenül vacsoráztam idegenekkel, és mások is csinálhatnák!”

Egy Instagramon is kedvelt blogger, Jessa O’Brien egy meztelen vacsorán szerzett tapasztalatairól számolt be. Egy quennslandi nudista szálloda vendége volt, ahol egy ötvenes párral ült le enni:

Kint ülni a napsütésben, hallgatni a madarak énekét, fákkal körülvéve, kőhajításnyira egy medencétől: ezek kísértek egy nagyszerű beszélgetést

– kezdi írásában a 28 éves O’Brien. Teljesen jól megvoltak, iszogattak, megvacsoráztak, és a pár azt is elmesélte, hogy egy viccel kezdődött, hogy már évek óta nudista hotelekben szállnak meg, a feleség ugyanis elveszített egy fogadást. Azóta pedig nagyon megkedvelték a nyaralás ilyen formáját annak szabadsága és kényelme miatt – idézt a Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/BZ0eBN3jDzB/?taken-by=thenudeblogger

O’Brien csak ajánlani tudja az ilyen és ehhez hasonló alkalmakat. Így foglalta össze az estét, illetve a meztelen létet:

Nincs ahhoz hasonló, mint meztelenül aludni… de még jobb, ha felkelünk, és utána se kell ruhát felvenni, hogy elmenjünk a konyháig és reggelit csináljunk, még akkor sem, ha egy rakás idegen vesz minket körül. Van valami nagyon megnyugtató abban, hogy nem ítél el a környezeted. Sose ítélj meg egy könyvet a borítójáról, ahogy mások életmódját se ítéld el. Sosem lehet tudni, talán jobban élveznéd, mint képzeled.

https://www.instagram.com/p/BlCycTunNxw/?taken-by=thenudeblogger

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik