Élet-Stílus

Ezért kattintunk a tanár-diák szexes cikkekre

Több oka is van annak, hogy ha egy címben azt látjuk, egy tanárnő kikezdett a tizenévesen diákjával, azonnal kattintunk. Ezek a saját tinédzserkorunkban keresendők, amikor még plátói vonzalmat éreztünk valamelyik tanárunk iránt.

Három év börtönt kapott a tanárnő, amiért két diákjával is kikezdett, Az 58 éves tanárnőnek a 15 éves diákkal volt viszonya, Letartóztatták a három diákjával is szexelő fiatal tanárnőt, Rendőrök előtt ölte meg magát a diákjával szexelő tanárnő – ilyen címekbe szinte hetente bele lehet futni az interneten. Két aspektusból is érdekes, hogy ennyire sokszor bukkan fel a hírekben a tanár-diák szex: az egyik, hogy a világban viszonylag sokszor fordul elő, a másik ok, hogy sokan olvassák ezeket a cikkeket, így újra és újra megéri közzétenni.

Három év börtönt kapott a tanárnő: két diákját is zaklatta
Orális szex, bizarr üzenetek és fotók.

A tanár-diák viszonyok pszichológiája egyértelműen a tabura épül, ami egész másfajta tabu ugyan, mint az incesztus kapcsolatok, de attól még bizony határon túli átnyúlás és szürke zóna.

Ezért is népszerű kategória a pornóiparban, a teacher (tanár) a MILF (puma) és mom (anya) mellett előkelő helyet foglal el számos ország pornónézési szokásaiban mint kedvenc kategória. Amíg a pornóipar megrendezi az emberek szexuális fantáziáját egy stúdióban, szinkronizálja, megvágja, castingolja ehhez a szereplőket, addig a való életben egész más zajlik a tanár-diák viszony mögött. Ha az utcán random tíz embert megkérdeznénk arról, érzett-e a gimiben gyengéd érzelmeket valamelyik tanára iránt, nagy valószínűséggel a többség párás szemmel vallaná be, hogy igen, az angol, magyar, töri tanárnő micsoda jó nő volt. Ez az időszak az első szerelmek időszaka, másfajta, mint amit az oviban átél az ember.

A fiatal fiú a tanárnő iránt bizalmat és biztonságot érezhet

Tinédzserkorban mindenki gyakran hiszi azt magáról, hogy felnőtt ember, hogy rengeteg olyan dolgot képes megtenni, képes jó döntéseket hozni a saját életében, akárcsak a felnőttek, beleértve a szexet és a szerelmet is. Pszichológiailag ez inkább még a kamaszkor és a gyerekévek része, nem pedig a felnőttkoré, a tizenévesek érzelmileg instabilak. Ez segít megmagyarázni, miért vonzó egy fiatal fiú számára a tanárnő, és miért vonzó a fiatal lány számára a tanár. Érzelmileg biztonságot, stabilitást nyújthatnak, lehetőségét a szexuális élet elkezdésének, hiszik ezt a kamaszok. Azok a tizenévesek, akiknek a szülei elváltak és nem élnek együtt apával vagy anyával, vagy félárvák, esetleg árvák, vagy azok, akiknek vannak szülei, de érzelmileg rideg az otthoni légkör, még inkább ki vannak szolgáltatva a körülöttük élő felnőtteknek érzelmileg. A tanárok egyfajta szülő-figurák, könnyen összezavarhatják a diákok érzelmeit.

Az első szerelem az igazi nagy szerelem, amiben még nincsenek gázszámlák, állásinterjú, pénzügyi összeomlás, családtervezés, vetélés, összeköltözés és egyéb gondok, csak a hamisítatlan tiszta szerelem. Egyáltalán nem ritka, hogy a fiatalok számára ideál lehet a fiatalabb tanáruk, pláne, ha a tanár közvetlen és kedves a diákjaival.

Az idealizált, plátói szerelmek időszaka ez, a jó humorú, vonzó tanár könnyen a tárgya lehet ennek a szerelemnek. Ez gyorsan elmúlik, ha nem élteti a tanár, és viszonylag sok diák zúg bele a tanárába – plátóian.

Könnyen lehet, hogy a diák első nagy szerelme a tanára

Gondról akkor beszélhetünk, ha a tanár részéről ez viszonzásra lel. Sosem lesz oké, ha a tanár kikezd a diákkal, mert visszaél a hatalmával és a bizalmi helyzetével, kihasználva egy érzelmileg labilis tinédzser plátói szerelmét. Ez sehogysem etikus, a magyar büntetőjog szerint ez visszaélés. A gyerekkel szembeni szexuális viselkedés azért visszaélés, mert a felnőtt, aki bizalmi viszonyban van a gyerekkel, hatást tud gyakorolni az érzelmileg labilis diákjára. Ha a tanár ezt kihasználja, ráadásul erőszakkal közelít a gyerek felé szexuálisan, az nemcsak, hogy visszaélés, de nemi erőszaknak minősül, ami szintén büntetendő.

Elképzelhető, hogy a tanárok élvezik a kitüntetett figyelmet, hogy a diákok flörtölnek velük. Ma már az internet, a Facebook jó terepe annak, hogy a tanár-diák kapcsolat jóval tovább tartson az osztályteremnél. Csakhogy a tanár sosem felejtheti el, hogy ő tanár, ha nem tud határokat felállítani, ami a diákok számára is egyértelmű, akkor nincs helye az osztályteremben. A szakmát el kell különíteni a magánélettől. Ha ez mégis megtörténik, és valós tanár-diák szerelem, szexuális kapcsolat lesz, az természetesen botrányt kelt a fent soroltak miatt. Sokan tényleg nem élték meg a diákkorukban érzett plátói szerelmet és testiséget a tanárukkal, örömmel olvassák és falják a tanár-diák viszonyokról szóló cikkeket az interneten.

Ezért is van, hogy a szexuális fantáziák közt az egyik legnépszerűbb a szerepjátékszex, mind a férfiaknál, mind a nőknél. Ennek egy fajtája a tanár-diák fantázia, ami egyértelműen a tinédzserkorból eredeztethető, a plátói szerelem időszakából. Ezt a vágyat felnőttként szerepjátékszexszel érdemes megélni, bár bizonyos fantáziák jó, ha megmaradnak fantáziának, és nem muszáj mindent megélni és kipróbálni.

(Kiemelt kép:Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik