Élet-Stílus

„Nem ez az összes srác fantáziája?” Kitálalt a tanárával szexelő diák

A bíróság hallgatták meg egy diák vallomását arról, hogy viszonya volt az egyik tanárnőjével. A fiú akkor 15 éves volt, de a mai napig beleborzong, ha arra gondol, hogy lefeküdhetett a 35 éves Deborah Lowe-val, aki a tanára volt az egyik Manchester közeli középiskolában. A viszonyuk iskolai flörttel indult, aztán számot cseréltek, hogy telefonszexelhessenek.

Jól ment neki, elmondta mit csinál, és azt is, mit szeretné, hogy én csináljak

– mesélte a fiú.

A telefonos kapcsolat folytatódott, majd egy hónappal később Lowe lakásában szexeltek, aztán az autójában és a lakókocsijában is , a tanárnő a fiú elmondása szerint azt szerette, ha közben kurvának nevezi.

Akkor 15 éves voltam, de komolyan, nem ez minden diák fantáziája, hogy lefeküdhessen az egyik tanárával?

– kérdezett vissza a fiú a rendőrségen korábban, az erről készült felvételt most játszották le a bíróságon. De további részleteket is elárult az aktusaikról a fiú,

Azt akarta, hogy húzzam a haját, harapjam meg, szerette az ilyen szarságokat (…) Megkarmolta hátamat, beleharapott az ajkamba.

A fiú szerint 17 éves koráig tartott a kapcsolatuk. Végül úgy buktak le, hogy Lowe küldött egy kártyát a fiatalnak, amibe azt írta, hogy „kinek másnak lehetnék a kurvája?”. Ami persze még nem jelentene semmit, csakhogy a fiú anyja megtalálta a lapot, és értesítette a rendőröket.

Szeretett úgy gondolni magára, mint egy kurva. Szerette, ha így hívom. Főleg a hálószobában

– mesélte a fiú.

A tanár szerint a viszony nem akkor történt, ahogy azt a fiú állítja, mikor 15 éves volt, hanem mikor 17 éves, azután hogy a fiú otthagyta az iskolát – írta a Metro.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik