Élet-Stílus

Elúszott a pénze – végre boldog a legfiatalabb lottónyertes

Őrületes összeget nyert gyerekként, ma már bánja.

Callie Rogers 16 évesen 2 millió fontos (mai árfolyamon: 713 millió forint) jackpottal minden idők legfiatalabb brit lottónyertese lett.

A lapoknak akkoriban állandó témát szolgáltatott, hiszen korábban egy szupermarket pénztárosaként gyatra órabérért dolgozott, és hirtelen minden megváltozott az életében.

500 ezer fontot (178 millió forint) költött a családra és a barátaira, 300 ezret (107 millió Ft.) ruhákra, és 18 ezret (6,5 millió) három mellplasztikára.

De túlságosan nem lett boldog. Sőt.

Callie most 31 éves és háromgyerekes anya. A This Morning című tévéműsorban mesélt arról, hogy annak idején elképesztően frusztráló volt számára a változás, ami bekövetkezett az életében. Szerinte egyáltalán nem biztos, hogy a jó irányba mozdul el a lottónyertesek élete – ő például örülhet, hogy egyáltalán még életben van.

Elmesélte, hogy akkoriban a bulikban sok új barátra tett szert, akiket meghívott italokra, és akik aztán eladták az általa mesélt sztorikat a bulvárlapoknak. Egy idő után fogalma sem volt arról, hogy ki az, aki ténylegesen a barátja, és ki van vele csak a pénze miatt; emellett rettenetes stresszt okozott neki a sok pénz birtoklása. Depressziós lett, öngyilkosságot kísérelt meg.

Most, hogy a hatalmas összeg már rég elúszott, végre révbe ért az élete: van rendes munkája, boldog párkapcsolatban él, három gyereket nevel.

És hangoztatja, hogy rendkívül alacsonynak tartja a lottózásnál a 16 éves korhatárt: ilyenkor ugyanis még gyerekek vagyunk, nem tudunk felelős döntéseket hozni, és nem tudunk bánni a pénzzel – főleg ekkora összeggel.

 

(via Sun, kiemelt kép: This Morning / YouTube)

Őrületes összeget nyert a nyugdíjas pár a lottón, eltépték a szelvényt
Annyi pénzt vihettek haza, hogy csak lejjebb írjuk meg, mert ide ki sem férnek a számjegyek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik