Élet-Stílus

Ördög Nóra: A szerelem nem csak fellángolás

Nánásiék végre megvalósították Nánási Pál nagy álmát: csináltak egy „apa-semmi” napot, amiről a legutóbbi podcastban beszéltek. Az utóbbi időben missziójukká vált, hogy legyen egy ilyen napjuk. Most, kipihenve magukat a hallgatóik által feltett kérdésekre válaszoltak.

Nánási Pál: A mi életünk olyan, mint az iskola, csak sosem csöngetnek ki
Legújabb podcastjukban a mindennapok tervezéséről beszélgetnek.

Az első kérdés, amit feltettek nekik, hogy mit jelentenek egymás számára. Így válaszolt Ördög Nóra, miután kinevették magukat azon, mikor Nánási rögtön rávágta, hogy hát a szex:

Szerelem, közhelyes dolgok. Érzeteim vannak, tapintások, illatok, hangok. Stabilitás, állandóság, támasz, talaj.

Megbeszélik, hogy nehéz erre válaszolni, mert bármennyire is közhelynek hangzanak, üresnek tűnnek, ezek a lényeges dolgok. Ezután a fellángolás és szerelem közti különbségről beszélnek, szerintük a szerelemben jóval több van, és nem minden fellángolásból lesz szerelem. Nánási válasza viszont ez a hallgatói kérdésre:

Imádlak csodálni téged. Szerintem mindenkinek szüksége van arra, hogy büszkének tudjon lenni  párjára.

Aztán kifejti, mennyire fontos neki, hogy feleségére fel tudjon nézni, szerinte Ördög Nóra egy csodálatos jelenség úgy egyben, ahogy van, és imádja csodálni, mikor kiáll a színpadra. Szerencsésnek tartják magukat, hogy ennyire fel tudnak nézni egymás munkájára.

Több projektet is megemlítettek, amibe a közeljövőben szeretnének belevágni, Nánási a fotóblogját akarja  feléleszteni, Ördög pedig egy olyan közös tervükre célozgatott, amiről még nem akar beszélni.

Kiemelt kép: Instagram / @ordognora

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik