Szórakozás

Ördög Nóra: Magamat hibáztattam, hogy nem jön össze a gyerek

Nánásiék a vlog után megint új műfajban próbálják ki magukat, most podcastban beszélgetnek komoly témákról, az első részben a kapcsolatukról volt szó, most a meddőségről beszélnek 59 percben

Maga a történet egyébként távoli dolog az életükben, mivel első gyermekük, Mici már 5 éves. Őket viszont azóta is folyton erről kérdezik, így szeretnék összefoglalni, amit a témáról tudnak, illetve amit ők tapasztaltak.

Nánási Pál elmondja, hogy azon a bizonyos „matérián” kívül ő sokat nem tudott hozzátenni a dologhoz. Ördög Nóra hozzáteszi, hogy ő abszolút saját hibájának élte meg, hogy nem sikerül a gyerek, mert férjénél mindent rendben találtak az orvosok.

A meghatározó pillanat az volt, amikor egy év hiábavaló próbálkozás után kimondták, hogy ők orvosi értelemben meddő párnak számítanak. Azt tanácsolják mindenkinek, hogy amint gyereket terveznek, menjenek el kivizsgálásra, akár 1-3 hónap próbálkozás után, mert ha kiderül, hogy nincs semmi gond, az ad egy adag megnyugvást, ha viszont van, akkor minél előbb tudnak rajta segíteni.

Kiemelt kép: Instagram / @ordognora

Ajánlott videó

Olvasói sztorik