Szórakozás

Nánási Pál: A mi életünk olyan, mint az iskola, csak sosem csöngetnek ki

Legújabb podcastjukban másfél órát beszélgetnek arról, hogy hogyan lehet megszervezni egy életet, amiben minden perc annyira be van osztva, hogy ha egy pillanatra is tétlenül ülnek, vagy elméláznak, azonnal lelkifurdalásuk lesz. Életük olyan, mint az iskolai órabeosztás, csak sosincs szünet, sosem csöngetnek ki. 

Kiderül, hogy alapvetően Ördög Nóra szervezi össze a közös programokat, és készíti el az időbeosztást, Nánási Pál pedig igyekszik őt utolérni. Felidéz egy emléket a kapcsolatuk elejéről, amikor Ördög Nóra egy nap alatt részt vett egy televíziós próbán, onnan rohant a 180 km-re lévő Mórahalomra, majd vissza a színjátszós próbára, és ő úgy érezte magát, mint a Pipeline videójátékban a vízvezetékszerelő segédje aki rohan a vízvezetékszerelő után.

Az élet a víz. Én meg csak rakom a csöveket, rakom a csöveket, mert jön az élet.

– teszi hozzá nevetve Ördög Nóra.

Nánási Pál egyszer szeretné látni az „apa – semmi” beírást a naptárában egész hétre. Mire Ördög Nóra azonnal válaszol, hogy a munkaidejére nem írhatja be, hiszen azzal nem ő gazdálkodik. Szerintük a titok egyébként a közös naptár és a hónapokra előre szervezés.

Kiemelt kép: Instagram / @ordognora

Ajánlott videó

Olvasói sztorik