Élet-Stílus

Brit legénybúcsús csapat vett rá egy hajléktalant, hogy tetováltassa a homlokára a vőlegény nevét

Embertelenül használta ki egy ember kiszolgáltatottságát egy brit fiatalokból álló csapat a spanyol nyaralóhelyen, Benidormban. Az egyikük legénybúcsúját ünneplő fiatal férfiak rávettek egy utcaseprőként dolgozó, hajléktalan férfit arra, hogy 90 fontért (kb. 32 ezer forintért) cserébe a homlokára tetováltassa a vőlegény nevét – írja a brit Metro.

A legénybúcsús társaság egyik tagja osztott meg a Facebookon egy fotót, amint a Tomek nevű férfi a tetoválónál fekszik. A tetoválás teljes szövegében a vőlegény neve, a szülővárosa, illetve az irányítószáma is benne lett volna.

Jamie Blake, North Shields, NE28

A feltehetően lengyel származású hajléktalan azonban nem bírta a fájdalmat, a tetoválás így nem készült el teljesen.

Karen Cowles, a spanyol város brit vállalkozásait tömörítő szervezet vezetője embertelennek nevezte a történteket, és közölte, gyűjtést szerveznek, hogy Tomek leszedethesse a homlokáról a tetoválást.

A Facebookon óriási indulatokat kavart a történet. A legtöbben nem csak a legénybúcsús társaságot, hanem a munkát elvállaló tetoválót is kegyetlen, együttérzésre képtelen embereknek tartják. Az egyik hozzászóló azt írta, reméli, a menyasszony ezek után nagyon alaposan átgondolja, tényleg hozzá akar menni egy ilyen férfihez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik