Élet-Stílus

Kezd elege lenni, hogy részegek rendszeresen szexelnek a nőt formázó bokrával

Majdnem húsz év áll a brit férfi kertjében a bokorszobor, ami sokakban felébresztette már a vágyat.

„Rámásznak, és széthúzzák a lábait, majd érti, ez undorító” – magyarázta a BBC-nek a Sheffield városában élő Keith Tyssen, hogy milyen szörnyűségeken esik át a kertjében álló, nőalakra vágott bokra. A Gloriának elnevezett fagyalra ugyanis esténként rendszeresen részeg férfiak, és olykor nők vetik rá magukat, és szexet imitálnak vele.

„Szörnyű, hogy ilyen vadul molesztálják” – panaszkodott a Telegraph című lapnak a 84 éves Tyssen, aki több mint harminc éve ültette el a bokrot a háza bejáratához. Eleinte egy ókori görög szobrot, egy férfialakot mintázott, de a férfi 2000-ben átalakította egy „istennővé”.

Elmondása szerint évente két-három alkalommal súlyos sérülések is érik Gloriát a szextámadások miatt, és az ezüstművesként dolgozó férfi közlése szerint egyre nehezebben talál időt a sérülések kijavítására. „Nem épül fel soha teljesen és mindig megtörtnek és megsebzettnek tűnik” – mondta a bokorról Tyssen.

A férfi elmondása szerint nem volt egyszerű feladat erre a női formára vágni a fagyalbokrot, amit hetente kell metszegetni, hogy minden egyes ág és levél a megfelelő helyen legyen. Mint mondta, az volt a célja, hogy „a hölgy annyira szexi legyen, amennyire ez csak lehetséges”. A bokortól beinduló részegek molesztálásából kiindulva sikeresen teljesítette ezt a célt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik