Élet-Stílus

Ezek a leggyakoribb szexuális fantáziák

A szexuális fantáziákat kutatja készülő, „Tell Me What You Want (Áruld el, mit akarsz)” című könyvéhez Dr Justin Lehmiller. A szociálpszichológus négyezer amerikait kérdezett meg titkos vágyaikról, mert azt reméli, ha megírja ezeket, az emberek rájönnek majd, hogy nem is annyira furák a többiekhez képest – írja a brit Metro.

„A szorongás egyik legnagyobb kiváltója az, ha az ember abnormálisnak érzi magát. Meg akarom könnyíteni az emberek számára, hogy beszélgessenek ezekről a dolgokról”

– nyilatkozta a kutató a Sunday Times magazinnak. A kutatás szerint a leggyakoribb szexuális fantáziák a következők:

Több partneres szex

Nem hatalmas orgiákról van szó, hanem a három ember közötti aktusról: a válaszadók 89 százaléka vágyik erre. Nem meglepő, a heteroszexuális férfiak túlnyomó többsége két nővel szeretné ezt átélni. A nők nem ennyire válogatósak, a többségük számára szinte mindegy, hogy milyen neműek a partnerek.

BDSM

Kétharmados többségben vannak azok, akik szeretnék kipróbálni a kötözős, fenekelős, forró viasszal csepegtetős mókát. A legtöbben egészen addig mennének, hogy teljesen átadják az irányítást a partnernek, aki azt tehetne velük, amit csak akar. Nem kőkemény szado-mazo jeleneteket kell elképzelni, csak egy kis fétisjátékot a hétköznapi szex megfűszerezéséhez.

Változatosság

Ezt úgy lehetne legjobban összefoglalni, hogy bármi, ami nem megszokott. Tehát azok, akik a leggyakrabban a misszionárius pózt használják, a kutyapózról fantáziálnak. Azok, akik az ágyhoz szoktak, kimennének a szabadba. Azok pedig, akik hosszú ideje vannak együtt a partnerükkel, néha másokról fantáziálnak.

Nyilvános szex

Meglepő módon a nők közül fantáziálnak a legtöbben arról, hogy olyan helyen szeretkezzenek, ahol valaki rajta kaphatja őket. A legnépszerűbb álomhelyek az iroda, egy lift, vagy egy park. Ezzel kapcsolatban csak annyit tanácsolnánk, hogy figyeljünk a kamerákra!

Poligámia

Nem a hűtlenségről van szó, a válaszadók mindössze 1 százaléka vállalta fel, hogy szeretne félre lépni. Sokkal többen, a férfiak 79, illetve a nők 62 százaléka mondta viszont azt, hogy szívesen lefeküdne másokkal is, illetve élne nyitott kapcsolatban, ha a partnere nem bánná. Szintén rengeteg, 58 százaléknyi ember mondta, hogy gondolt már arra, hogy megnézné, a partnerét mással szeretkezni.

Vágy tárgyának lenni

Mindenki szereti, ha mások kívánatosnak tartják, így nem csoda, hogy a válaszadók elsöprő többsége gyakran fantáziál arról, hogy lefekszik valakivel, aki szabályosan megőrül érte, és azt gondolja róla, hogy isteni szerető. Teljesen mindegy, hogy ez a valaki az állandó partner, vagy valaki egészen más.

Azonos nem

A heteroszexuális nők 59 százaléka fantáziál arról, hogy lefekszik egy másik nővel, de a szintén heteroszexuális férfiaknak is 26 százaléka is vágyik arra titkon, hogy összebújjon egy másik férfival.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik