Élet-Stílus

Ügyvédek támadtak Indiában a 12 éves kislány erőszakolásával vádolt férfiakra a bíróságon

Egy csoport ügyvéd a bíróságon rátámadt, és verni kezdte azokat a férfiakat, akik a vád szerint hónapokon át erőszakoltak egy 12 éves kislány az indiai Chennai városában – jelentette a helyi sajtó. A halláskárosult kislányt több mint fél éven át erőszakolta nagyjából 22 férfi, és közülük 18-t tartóztattak le.

17 indiai férfi 7 hónapon át rendszeresen megerőszakolt egy 12 éves kislányt
Hónapokon át kínozták a gyereket. A szexuális erőszakot filmre vették.

Az ügyvédek akkor támadtak az őrizetbe vett férfiakra, amikor első bírósági meghallgatásuk után az őket szállító buszhoz kísérték őket. Az esetről videó is készült, amit egy helyi újságíró tett közzé a Twitter-oldalán. A felvételen látni, ahogy az ügyvédek lerángatják az egyik gyanúsítottat egy lépcsőn, miközben folyamatosan ütlegelik.

Közben az MHCAA (Madras High Court Advocates Association) ügyvédszövetség bejelentette, hogy tagjaik nem hajlandók jogi védelmet nyújtani a csoportos erőszakkal megvádolta emberek számára a bíróságon.

A kislány elleni erőszakra azután derült fény, hogy a lány elmondta nővérének, mi történt vele. A beszámolók szerint a kislány támadói mind abban a társasházban éltek vagy dolgoztak, ahol a lány lakott. A gyerekkel hét hónapon át erőszakoskodtak a 23 és 66 év közötti férfiak, és volt, hogy erről videót is készítettek, majd azzal zsarolták meg a lányt, hogy a felvételt felteszik a netre, ha bárkinek is elmondja, hogy mit tettek vele.

Erőszakold meg, hagyd ott, úgysem mondja el
Naponta 106 nőt erőszakolnak meg Indiában, ahol a metoo helyett marad az, hogy a nők ne menjenek az utcára, ha mégis, akkor készüljenek a legrosszabbra.

Kiemelt fotó: Twitter/sanjusadagopan

Ajánlott videó

Olvasói sztorik