Nagyvilág

17 indiai férfi 7 hónapon át rendszeresen megerőszakolt egy 12 éves kislányt

Hónapokon át kínozták a gyereket. A szexuális erőszakot filmre vették.

17 férfit állítottak bíróság elé az indiai Chennaiban, akik hét hónapon keresztül, rendszeresen megerőszakoltak egy 12 éves lányt. A férfiak között van egy biztonsági őr, egy liftkezelő és egy vízvezeték-szerelő is, mindannyian abban az épületben dolgoztak, ahol a kislány él – írta meg a The Guardian.

A rendőrség közlése szerint a 23 és 66 év közötti férfiak a gyereket elkábították, majd a tömbben lévő üres apartmanba vitték, ahol megtámadták őt. Az elkövetői csoport a gyereket nyilvános helyekre is elvitte: nyilvános mosdókba, edzőtermekbe, de alagsorba is elcipelték.

A Times of India értesülései szerint a 66 éves elkövető januárban rabolta el a kislányt, majd egy üres lakásban megerőszakolta, a többi férfit később hívta a helyszínre. A nemi erőszakot filmre vették. A gyereket késsel fenyegették és megzsarolták, hogy ha bárkinek mesél az erőszakról, nyilvánosságra hozzák a felvételeket.

A gyerek helyi idő szerint szombaton, a Delhiből hazalátogató nővérétől kért segítséget, aki feljelentést tett a rendőrségen. A férfiakat hétfőn letartóztatták, kényszerítés, nemi erőszak és gyilkossági kísérlet miatt kell felelniük.

Indiában naponta 106 nőt erőszakolnak meg. A világ második legnépesebb országában mély társadalmi változásra lenne szükség, erről bővebben itt írtunk:

Erőszakold meg, hagyd ott, úgysem mondja el
Naponta 106 nőt erőszakolnak meg Indiában, ahol a metoo helyett marad az, hogy a nők ne menjenek az utcára, ha mégis, akkor készüljenek a legrosszabbra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik