Élet-Stílus

Baukó Éva kiakadt, mert a pszichológusa egy bikini áráért semmit sem mondott

A celeb közösségi oldalán mesélte el követőinek, hogy a múlt héten eljött az a pont az életében, amikor úgy érezte, hogy a családja és a barátai már nem tudtak segíteni megoldani a problémáit, ezért szakemberhez fordult. Ezt azonban nagyon megbánta, szerinte a pszichológus csak pénznyelő vagy félkarú rabló.

Baukó Éva a szakításról: Életem legjobb szexét hagytam ott
Szakított a műsorvezető, elkaptuk egy miniinterjúra.

Tegnap azonban reményekkel telve beültem egy “szakember” székébe! Bár ne tettem volna! Pénztárcám vastagabb maradt volna! 10 ezer forintot kért azért, hogy egy órára a “baratnőm” lehessen és betekintése legyen a magánéletembe! A különbség az, hogy az én baratnőim, barátaim meghallgatnak és próbálnak tanácsokkal ellátni! Végig csak hallgatta amiről beszéltem! Egyetlen dolgot tudott mondani: ÉLD MEG A FÁJDALMAT!

– írta posztjában Baukó Éva, aki azt is elmondta, hogy mi fáj neki a legjobban.

Megélem, mert elvetted a pénzt, ami egy fürdőruha ára! Soha többet nem megyek pszichológushoz, nem segítem elő az aznapi ebédjét! Zárójel azt tanácsolta, hogy jó lenne, ha egy évig járnék : összeszámolva ez évente több mint fél millió forint lenne! Kösz dokikám de inkább maradok egyedül és a barátaimmal, minthogy a te nem létező tanácsaidat hallgassam, nem is ismersz nem is fogsz viszlát!

Baukó egyébként azzal is kiegészítette a történetet, hogy pánikbetegsége miatt korábban már járt pszichiátereknél, de abban az esetben is csak saját magának köszönhette, hogy legyőzte a betegségét.

Fotó: InstaStory

Kiemelt kép: Instagram/Baukó Éva

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik