Szórakozás

Baukó Éva előtte-utána képet posztolt a fogyásáról

A celeb most nagyon elégedett az alakjával, rajongóinak pedig azt is elárulta, hogy mi az átalakulásának a titka. Kiderült, hogy Baukó Éva fogyásában egy korábbi magánéleti válság is “segített”, de azóta tudatosan is próbál tenni vonalai megtartásáért.

Bauko-Eva(650x433).jpg (Array)
Baukó Éva: Nem vagyok buta és jól nézek ki
Szerinte az emberek betették őt a züllött, alkoholista botrányhős nőszemély kategóriájába, holott ennek nincs köze a valósághoz.

Sok levelet kapok, hogy hogy fogytam le vagy hogy alakultam át több mint egy év alatt! Nos az tény, hogy egészségesebben táplálkozom, és szoktam “néha” edzeni is, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy kellett hozzá “valaki”, aki miatt kevesebbet ettem ( tehát idegi alapon is) ! Próbálok most már jobban odafigyelni mit és hogy eszem, de a finom falatokról és a nasiról sem mondtam le teljesen! Edzeni pedig megpróbálok többet tudatosan!

– írta posztjában Baukó, aki egy három évvel ezelőtti képet hasonlított össze friss, bikinis fotójával.

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés, Máj 14., 2018, időpont: 4:45 (PDT időzóna szerint)

Mondjuk, ami nekünk elsőre feltűnik különbségként a két fotó között, az a napsütötte bőr. Kommentben pedig nagyon várjuk, hogy az olvasóink mit fedeznek még fel Baukó Éva előtte-utána képein.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik