Élet-Stílus

Új klippel jött elő UFO Zsolti

UFO Zsolti körül a jelek szerint rendeződtek a dolgok, ugyanis ma mutatják be új videóklipjét, amiben az egykori Up! nevű együttes Nap című számát remixelték újra UFO Update név alatt. A videóklipet június 21-én délután mutatják be a Sláger TV-n, de a teaserét már most meg lehet nézni:

Videoklip Premier

VIDEOKLIP PREMIER!!!Holnap 17.25-kor, a Sláger híradó után láthatjátok először az UFO Update vadonatúj Nap című videoklipjét!

Közzétette: Sláger TV – 2018. június 20.

UFO Zsoltit, vagyis Varga Zsoltot még 2012-ben vették őrizetbe, miután a neve prostitúcióval kapcsolatban merült fel. Varga két évet töltött előzetes letartóztatásban. Elmondása szerint nem tudta, hogy bűncselekményt követ el azzal, hogy lányoknak segít külföldre jutni.

Azért segítettem, mert ezt a világ legtermészetesebb dolgának gondoltam. Sose gondoltam volna, hogy ez egy bűncselekmény. Nagyon sok modellel, táncossal, hostesszel ismerkedtem meg. Voltak olyan szituációk, amelyben az ember nem tudja azt mondani, hogy figyelj, adok neked alkalmi munkát, amivel tízezer forintot lehet keresni, mert vannak olyan élethelyzetek, amiben tízezer forint nem segít, sőt százezrek se. Én ezekben a helyzetekben láttam megoldásokat, csúnya szóval a szórakoztatóiparban

– mondta akkor Varga a Fókusznak.

A 2013 júniusában megindult büntetőperben viszont nem csak a fentiekkel, hanem vagyon elleni bűncselekménnyel is vádolták, amit tisztázni tudott azzal, hogy ő csak kölcsönt vett fel nőktől, amit a letartóztatása miatt nem tudott visszafizetni. Milliós tartozásait végül sikerült rendeznie.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik