Szórakozás

UFO Zsolti újra bíróság elé állt

A korábbi popénekest még 2012 áprilisában vették őrizetbe, ezt követően pedig két évet töltött előzetes letartóztatásban, miután prostitúcióval kapcsolatban merült fel a neve. UFO Zsolti, azaz Varga Zsolt elmondta, hogy nem volt tisztában azzal, hogy bűncselekményt követ el, amiért segített lányoknak külföldre jutni.

UFO Zsolti nem tudta, hogy bűncselekményt követ el
Az énekes két év előzetes után, ma már szabadlábon védekezhet. Elárulta, hogy csak a segítségnyújtás vezérelte, így az ellene felhozott vádak nem állják meg a helyüket.

A 2013 júniusában megindult büntetőperben aztán vagyon elleni bűncselekménnyel is vádolták, de tisztázni tudta, hogy néhány hölgytől csak kölcsönt vett fel, amit a letartóztatása miatt nem tudott visszafizetni. Milliós tartozásait mostanra sikerült rendeznie, amit a napokban lezajlott tárgyalásán bizonyított is.

A bírónő felvezetéséből kiderült, hogy az előző tárgyalást Varga kérésére halasztották mostanra, aki az alábbi módon magyarázta a helyzetet.

Volt egy nagyobb felkérésem, és ennek köszönhetően minden tartozásomat rendezni tudtam. Sosem állt szándékomban, hogy ezt a pénzt elcsaljam

– idézi a Blikk UFO Zsoltit, aki az ötödik éve tartó eljárás egyik passzív alanyának 2,2, a másiknak pedig 2,6 millió forintot fizetett vissza. Ennek ellenére nem sikerült megkönnyebbülnie.

Sajnos, nem könnyebbültem meg attól, hogy minden tartozásomat rendeztem. Ilyet akkor fogok érezni, ha ejtik a vádat velem szemben.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik