Élet-Stílus

Ennél bizarrabbul nem lehet lebukni, hogy viszonyunk van a szobalánnyal

Kiáltásokkal kezdődött a lebukás egy kenyai hotelben. Más szobák vendégei kihívták a rendőröket, aki belépve azt látták, ahogy egy férfi beleragadt egy nőbe. Orvoshoz kellett szállítani, hogy szétválasszák őket. A hír hamar szétterjedt a településen, annyian megjelentek a hotelnél, hogy a rendőröknek a levegőbe kellett lőni, hogy eloszlassák a tömeget.

A férfinek volt felesége, aki később a Nairobi Newsnak nyilatkozva azt mondta, hogy férjével Lodwar településen élnek, és elvileg üzleti ügyek miatt ment Kitaléba. Azt is el hozzátette, hogy a nő, akivel rajtakapták férjét a szobalányuk volt.

Helyi beszámolók szerint korábban a feleség felkeresett egy sámánt, hogy segítsen lebuktatni hitvesét.

Azt egyébként nem tudni, hogyan akadhattak össze. Talán a penis captivusként ismert jelenség lehet az oka, amikor a hüvely izmai görcsbe rándulnak, és így lehetetlenné teszi a pénisz kihúzását.

Szex közben összeragadt szeretőjével egy házas nő
A párost aztán több száz kíváncsiskodó szeme láttára vitték el egy hordágyon a légyottra használt kenyai szállodából. A kínos jelenetről videó készült.
szex (szex)
Szex közben ragadt össze a hűtlen feleség a szeretőjével
Segélykiáltásaikra olyan nagy tömeg gyűlt össze, hogy a rendőröknek könnygázt kellett bevetniük a kíváncsi emberek elzavarására.

(via Daily Mail, kiemelt kép: YouTube)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik