Élet-Stílus

Szex közben ragadt össze a hűtlen feleség a szeretőjével

szex (szex)
szex (szex)
Segélykiáltásaikra olyan nagy tömeg gyűlt össze, hogy a rendőröknek könnygázt kellett bevetniük a kíváncsi emberek elzavarására.

Nagyjából kétezer érdeklődő gyűlt össze a dél-afrikai Johannesburgban található lakásnál, miután gyorsan terjedni kezdett a környéken a hír, hogy ott szex közben összeragadt egy Zimbabwéből érkezett férjezett nő és a szeretője – írta a Daily Sun. A dél-afrikai lapnak az egyik szomszéd elmondta: amikor meghallották a lakásból érkező sikolyokat, először azt hitték, csak a szexuális élvezet hangjait hallják, „de végül kiderült, hogy segélykérő sikolyok voltak”.

Végül erővel kellett felfeszíteniük a lakás ajtaját, ahol egy meztelen nőt, és egy rajta fekvő meztelen férfit találtak, akik könyörögtek, hogy segítsenek szétválasztani őket. Mint kiderült, a férfi pénisze beleragadt a nőbe és szorult helyzetéből nem volt szabadulás. A szomszéd elmondása szerint a jelenet mindenkit sokkolt, és félelemmel töltött el. „Hallottuk már, hogy ilyen megtörténhet, de még soha nem láttuk a saját szemünkkel” – mondta el a nő.

Az eset híre hamar elterjedt, és olyan nagy tömeg gyűlt össze, hogy egy pillantást vessen a szex közben összeragadt párra, hogy a rendőrség segítségét kellett kérni. A beszámoló szerint a nagyjából kétezres tömeg miatt több utcát is le kellett zárni, és könnygázt is bevetettek az emberek kordában tartására. Amikor pedig egy mentőautó jelent meg az épületnél, a tömeg skandálva követelte, hogy mutassák meg nekik a félrelépő párt.

A férj egyik rokona a Daily Sunnak elmondta: a szeretőt a férj ejtette foglyul, fekete mágiát használva, ami elterjedt gyakorlatnak számít Zimbabwéban. Elmondása szerint csak a férj tudja szétválasztani őket. A lapnak azt nem sikerült kiderítenie, hogy végül mi lett a sorsa a szeretkezés közben összeragadt párnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik