Élet-Stílus

Minden férfi álma ez a nő, aki a söröskorsójával kapta el a nézőtérre szálló baseball-labdát, majd egy húzásra ledöntötte a sört – videó

Még az sem zavarta, hogy az ital fele az állán végigfolyva a dekoltázsában kötött ki.

Teljesen biztosak vagyunk benne, hogy sok férfi lett egy kicsit szerelmes egy baseballrajongó nőbe, akinek nem mindennapi módon sikerült elkapnia egy, a nézőtérre szálló labdát egy keddi mérkőzésen. A San Diegóban élő Gabby DiMarco ugyanis a söröskorsójával fogta meg az elszállt labdát.

Már ez is elég lenne a pillanatnyi hírnévhez, de amit ezután tett, bebiztosította, hogy milliók tekintsenek áhítattal rá. DiMarco ekkor fogta a sört, és ahelyett, hogy a benne lévő koszos labda miatt undorodva kiöntötte volt, szépen egy húzásra ledöntötte az italt.

Tettét természetesen hatalmas ováció fogadta a San Diegói Petco Park arénában. Majd az interneten is. A sörivásról készült videók villámgyorsan kezdtek el terjedni, és csak a Petco Park hivatalos Twitter-oldalán megosztott videót több millióan nézték már meg.

Dimarco az MLB.com-nak elmondta: ő valójában nem is próbálta elkapni a labdát, az teljesen véletlenül esett bele söröskorsójába. „Mögülem pattant oda, nem is próbáltam elkapni, és beleesett a korsómban” – mondta a nő. Ezután körülötte mindenki arra kezdte el biztatni, hogy igya meg a sört, de elmondása szerint erre nem is volt nagy szükség, mert amúgy is tudta, hogy ezt kell tennie.

(Kiemelt fotó:Twitter/Petco Park)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik