Élet-Stílus

Na, kikkel jutnak el gyakrabban orgazmusig a nők?

Annyit segítünk, hogy nem a férfiakkal.

Egy kutatási eredmény szerint a nőknél az orgazmusok száma leginkább azon múlik, hogy milyen nemű partnerrel folytatnak viszonyt.

Az izgalmas felmérés során 2300 nőt kérdeztek meg a 18 és 65 közötti korosztályból, leszbikus és heteroszexuális kapcsolatban élőket is.

Azok a nők, akik nőkkel élnek (nemi életet), havonta akár 55 alkalommal is átélnek orgazmust, míg a férfiakkal szexelőkkel átlagosan 7-szer történik meg havi szinten ez az utánozhatatlan érzés. És ez az arány még érdekesebb, ha megnézzük a szeretkezések számát: míg a leszbikus kapcsolatokban átlag havi 10 szeretkezésből jött ki ez a magas arány, a heteró párok havonta 16 alkalommal választják programnak a szerelmeskedést.

Összességében 32 százalékkal nagyobb a valószínűsége, hogy a nők eljutnak a csúcsra, ha a partnerük is nő.

Az arkansasi egyetem kutatója, Dr. Kristen Jozkowski mindezt a következőkkel magyarázza: minél nagyobb a szexuális magatartás variációs lehetőségeinek száma, annál valószínűbb, hogy a nők eljutnak az orgazmusig.

Rebecca Dakin, a 101 Szextipp szerzője szerint a férfiak a felfokozott izgalmi állapotban túl hamar kezdeményezik a behatolást; holott a nőknek legalább 45 perces előjátékra lenne szükségük.

Nemrég az Indiana Egyetem és Chapman Egyetem kutatóinak lebilincselő tanulmányában három egyszerű lépést emeltek ki, amelyekkel egyre közelebb lehet repíteni a nőket az orgazmushoz.

Így lehet orgazmusig juttatni a nőket, három egyszerű lépésben
A hetereoszexuális nők élnek át a legritkábban orgazmust, pedig ennek nem kellene így lennie.

 

via Sun, indy100.com; kiemelt fotó: Thinkstock

Mikropénisszel is lehet orgazmust okozni a nőknek
És az is kiderült, van-e előírt hossza a szexnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik