Élet-Stílus

Esküvőre készült, rasszista őrültnek nézték – nem véletlenül

Sose száríts pinátát az erkélyeden!

Victor Chavarria Mexikóból emigrált Minneapolisba, és nemrég indította el pinata-vállalkozását.

Akinek nem ismerős a szó (mármint nem úgy), annak mondjuk, hogy egy mexikói eredetű szokásról van szó: a pinata (piñata) papírmasé-figura, amit teletömnek édességekkel, és a bulikban (leginkább gyerekzsúrokban) az ünnepeltek botokkal verik szét (mármint a figurát), hogy kihulljon belőle a sok csoki és cukorka.

(Zárójelben jegyezzük meg, hogy ez a szokás a magyarázat a legviccesebb magyar webcímre is – a pinatabulira.hu üzemeltetője ugyanis ebben a szektorban érdekelt, és nem escort-közvetítéssel foglalkozik).

Victor Chavarria ilyen (a ma már a világon mindenre használt szóval: kézműves) pinátákat készít; és épp volt egy megrendelése egy vegyes esküvőre (már olyan értelemben vegyes, hogy fekete és fehér bőrű pár kelt egybe).

Megfestett néhány bábut és kilógatta azokat száradni a teraszra. Soha többé nem csinál ilyet. A Facebookon ugyanis terjedni kezdett a rasszista erőszakra való uszításként is értelmezhető látvány.

Íme:

Victor Chavarria végül rendőrt hívott, hogy a félreértés után nehogy őt támadják meg a látvány miatt amúgy jogosan felháborodott emberek tömegei.

Chavarria úr esküvői szolgáltatására ezek után nem tartottak igényt a megrendelők :(

(via Las Vegas Review Journal; kiemelt fotó: Thinkstock – illusztráció)

Csak akkor kapják vissza a pénzüket a rasszista szlovák vásárlók, ha beismerik, hogy rasszisták
Áll a bál a szomszédban egy fekete modell miatt, a sportáruház érdekeset lépett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik