Élet-Stílus

Kevesellte a volt barátjától kapott 80 milliós „szakítási fájdalomdíjat”, és egyszerűen otthagyta a pénzt egy bárban

24.hu
24.hu

2018. 05. 11. 10:34

A kínai szórakozóhely dolgozói igencsak meglepődtek, amikor a nap végén meglátták, hogy mit rejt a náluk felejtett bőrönd.
Korábban a témában:

Vasárnap este két jól öltözött nő jelent meg a kínai Hangzou város egyik bárjában. Italokat rendeltek, majd nem sokkal később egy bőröndöt cipelő fiatalember csatlakozott hozzájuk. Éjfél körül azonban beszélgetésük vitatkozásba csapott át, és a férfi egyszer csak felpattant, és elviharzott. Rögtön utána a két nő is távozott, otthagyva a bárban a férfi bőröndjét.

A bár dolgozói csak záráskor vették észre az ottfelejtett bőröndöt, amit épp egy tároló helyiségbe vittek át, amikor véletlenül leejtették, és a bőrönd kinyílt. A dolgozók legnagyobb meglepetésére a bőrönd száz jüanos bankjegyekkel volt megtömve – jelentette a helyi sajtó.

Kevesellte a volt barátjától kapott 80 milliós „szakítási fájdalomdíjat”, és egyszerűen otthagyta egy bárban. Fotó:Weibo

Azonnal rendőröket hívtak, akik megszámolták a pénzt, és kiderült, hogy a táskában 2 millió jüan, azaz nagyjából 83 millió forint van. A bőröndöt egy rendőrőrsre vitték, és éppen azon tanakodtak, hogy mit kezdjenek vele, amikor egy Rolls-Royce állt meg az épület előtt, amiből egy 23 éves fiatalember szállt ki, és közölte a rendőrökkel, hogy a bőrönd, és a benne lévő pénz az övé.

A férfit – akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra – egy fiatal nő kísérte el, valamint a bár néhány munkatársa. A rendőröknek elmondták, hogy a bőröndben lévő kétmillió jüant a nőnek akarta odaadni a férfi, mint „lelépési díj” a szakításuk után.


A nő azonban kevesellte az összeget, és inkább 5-10 millió jüant képzelt el magának. És a „kis összeg” annyira nem kellett neki, hogy még csak magával sem cipelte a nehéz bőröndöt, és inkább ott hagyta a bárban. De legalább a férfinak írta egy üzenetet, hogy a pénzt nem vitte magával, és a bőrönd a szórakozóhelyen maradt.

A rendőrök végül visszaadták a pénzt a férfinak, aki a beszámolók szerint az IT-szektorban dolgozik, és egy rendkívül gazdag család sarja.

(Kiemelt fotó:Weibo)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Demonstrtors gather outside the Parliament to protest against Brexit, waving EU and Union flags and a placard reading 'Brexit Is It Worth It?', London on September 12, 2018. Conservatives MPs opposed to Mrs May's Brexit Plan have met to discuss how and when they could force her to stand down as Prime Minister. (Photo by Alberto Pezzali/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.