Élet-Stílus

Kevesellte a volt barátjától kapott 80 milliós „szakítási fájdalomdíjat”, és egyszerűen otthagyta a pénzt egy bárban

A kínai szórakozóhely dolgozói igencsak meglepődtek, amikor a nap végén meglátták, hogy mit rejt a náluk felejtett bőrönd.

Vasárnap este két jól öltözött nő jelent meg a kínai Hangzou város egyik bárjában. Italokat rendeltek, majd nem sokkal később egy bőröndöt cipelő fiatalember csatlakozott hozzájuk. Éjfél körül azonban beszélgetésük vitatkozásba csapott át, és a férfi egyszer csak felpattant, és elviharzott. Rögtön utána a két nő is távozott, otthagyva a bárban a férfi bőröndjét.

A bár dolgozói csak záráskor vették észre az ottfelejtett bőröndöt, amit épp egy tároló helyiségbe vittek át, amikor véletlenül leejtették, és a bőrönd kinyílt. A dolgozók legnagyobb meglepetésére a bőrönd száz jüanos bankjegyekkel volt megtömve – jelentette a helyi sajtó.

Kevesellte a volt barátjától kapott 80 milliós „szakítási fájdalomdíjat”, és egyszerűen otthagyta egy bárban. Fotó:Weibo

Azonnal rendőröket hívtak, akik megszámolták a pénzt, és kiderült, hogy a táskában 2 millió jüan, azaz nagyjából 83 millió forint van. A bőröndöt egy rendőrőrsre vitték, és éppen azon tanakodtak, hogy mit kezdjenek vele, amikor egy Rolls-Royce állt meg az épület előtt, amiből egy 23 éves fiatalember szállt ki, és közölte a rendőrökkel, hogy a bőrönd, és a benne lévő pénz az övé.

A férfit – akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra – egy fiatal nő kísérte el, valamint a bár néhány munkatársa. A rendőröknek elmondták, hogy a bőröndben lévő kétmillió jüant a nőnek akarta odaadni a férfi, mint „lelépési díj” a szakításuk után.


A nő azonban kevesellte az összeget, és inkább 5-10 millió jüant képzelt el magának. És a „kis összeg” annyira nem kellett neki, hogy még csak magával sem cipelte a nehéz bőröndöt, és inkább ott hagyta a bárban. De legalább a férfinak írta egy üzenetet, hogy a pénzt nem vitte magával, és a bőrönd a szórakozóhelyen maradt.

A rendőrök végül visszaadták a pénzt a férfinak, aki a beszámolók szerint az IT-szektorban dolgozik, és egy rendkívül gazdag család sarja.

(Kiemelt fotó:Weibo)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik