Élet-Stílus

Egy rúgással elintézte egy férfi a koldusverőt – videó

Mobiltelefonos videón örökítették meg a jelenetet, ahogy a kínai férfi nekifutásból mellkason rúgja a koldust ütlegelő támadót.

A kínai közösségi oldalak egyik legnépszerűbb videója lett az elmúlt napokban készült felvétel, amin azt lehet látni, ahogy egy férfi egy koldus védelmére kel, és egy jól irányzott brutális rúgással elintézi támadóját. A Guangzhou város egyik utcáján készült videón látni lehet, ahogy egy férfi ütlegeli, felpofozza és megrugdossa a földön ülő koldust, miközben körülöttük járókelők nézelődnek.

Végül egy férfi megunta a dolgot, és úgy döntött, leállítja a koldusverést. A felvételen látni lehet, ahogy odaszalad, majd  – mintha csak egy kungfu filmet látnánk – nekifutásból mellkason rúgja a kéregetőt verő férfit. Aki a rúgás erejétől nekicsapódik a mögötte lévő falnak, és látszólag ájultan terül el a földön.

A Shanghaiist beszámolója szerint az eset körülményeiről semmi sem derült ki. Így azt sem lehet tudni, hogy miért támadt a koldusra a férfi, és ki volt a koldus megmentője. És azt sem, a felrúgott támadó milyen sérüléseket szenvedett az igencsak fájdalmasnak tűnő rúgástól.

(Kiemelt fotó: Facebook/Shanghaiist)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik