Élet-Stílus

20 éven át volt szexfüggő, elmondta, hogy milyen

12 évesen lett szenvedélye a pornófilmek nézése, pár éve tudott tőle elszakadni.

Saját bevallása szerint még csak 12 éves volt Erica Garza, amikor elkezdődött szex- és pornófüggősége. Az iskolában zaklatták, utána kezdett felnőtt filmeket nézni. Eleinte még csak könnyedebbeket, de aztán egyre keményebbek után érdeklődött. Egyszerre szégyellte és szexuálisan izgatta, amit csinál. Egész napokat töltött el úgy az ágyában fekve, hogy csak pornót nézett, főként az olyan kedvenceit, amelyekben egy-két nő és rengeteg férfi szerepelt.

A most 35 éves Los Angeles-i nő húszas éveiben a szex rabja is lett, hetente négy estét töltött el különböző klubokban, hogy valakivel lefekhessen. Néha házibulikban azzal próbálta felhívni a figyelmét a férfiaknak, hogy a pornóhoz fűződő kapcsolatáról beszélt, néha a laptopján mutatott meg jeleneteket.

Amikor ilyeneket csináltam, vagy azt mondtam, mennyire utálom az óvszert, vagy hogy mennyire szeretek szeretkezni, azt reméltem, hogy a férfiak ettől jobban fognak kedvelni. Azt gondoltam, egy vagyok közülük, nem olyan, mint más lányok. Ha a függőségem nevetést, pacsikat, bólintásokat váltott ki, valami olyat éreztem, amiről azt hittem, ez az intimitás.

A függőségéről szóló könyvében azt írja, hogy mindeközben a mondatait a férfiak úgy értették, hogy nem kell vele érzelmesnek lenniük. A szextől egy idő után „értéktelennek, kihasználtnak és összetörtnek” érezte magát.

Ha lett is kapcsolata, azt is tönkretette a szenvedélye. Egy alkalommal szerelembe esett egy férfivel, akit megcsalt egy kolumbiaival, de ahelyett, hogy helyre hozta volna kapcsolatát, lefeküdt egy francia pincérrel is.

Egy másik férfivel el is jegyezték egymást, a kérésére el kezdett járni a névtelen szexfüggők terápiájára, de végül inkább szakított vele, hogy több férfivel is lefekhessen.

Már 20 éve harcolt a függőségével Garza, mikor egy indonéziai nyaralás alkalmával megismerte a jelenlegi férjét, a 39 éves Willow Neilsont, mára már egy gyerekük is született. Jelenleg csak „egészséges” mértékben néz pornófilmeket – állította a Sunday Times Magazine-nek.

Kiemelt kép: Instagram/ericadgarza

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik