Élet-Stílus

Patkánytetemet talált a jégkrémjében egy kínai nő

Már elkezdte enni, amikor észrevette, hogy extra hús van a hűsítő édességben.

Sokkoló élményben volt része egy nőnek a kínai Huai’an városában, amikor kedden nekilátott megenni egy jégkrémet. Néhány harapás után ugyanis észrevette, hogy valami nagyon is állatnak tűnő dolog van az édességbe fagyva.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a Yang nevű nő először azt gondolta, hogy egy hernyó került a gyártás során a jégkrémbe. Ekkor odahívta egyik barátját, hogy nézze meg ő is, hogy mi talált. Csak ekkor derült ki, hogy amit elsőre hernyónak hittek, az valójában valami sokkal nagyobb és undorítóbb felfedezéshez vezet.

Amikor ugyanis a nő barátja megpróbálta kihúzni a „hernyót” a jégkrémből, rájöttek, hogy egy patkány farkát látják kikandikálni a félig megevett édességből.

Yang ekkor gyorsan visszament a boltba, ahol a jégkrémet vásárolta, hogy kártérítést követeljen. A boltban először csak még több jégkrémet ajánlottak fel neki, de ezt visszautasította, és inkább pénzt akart. Az üzlet tulajdonosa végül kétezer jüant volt hajlandó fizetni neki.

A nő azonban többet akart. Egészen pontosan 50 ezer jüant. Ezt azonban nem kapta meg. Ugyanis amikor panaszával a hatóságokhoz fordult, közölték vele, hogy ehhez hasonló esetekben legfeljebb ezer jüanos kártérítést lehet adni.

(Kiemelt fotó: QQ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik