Élet-Stílus

Fél patkány volt az Aldi fagyasztott zöldségében

Az angliai eset miatt a cég visszavonta a terméket a piacról.

Visszavont 38 ezer csomag fagyasztott vegyes zöldséget az Aldi, miután egy vásárló egy fél patkányt talált az egyik zacskóban Angliában. A 60 éves Pat Bateman akkor fogott gyanút, amikor rágcsálófognyomokat fedezett fel a zöldségeken, miközben az unokáját etette.

A nagymama rosszul lett mikor átvizsgálta a tasakot, és megtalálta a patkánymaradványt.

„Majdnem az egész zacskóval megettük, mire észrevettük, és ami a legrosszabb, hogy a legfiatalabb unkámnak is főztem belőle. Csodálom, hogy senki sem betegedett meg a családban”nyilatkozta Bateman a The Sunnak.

A nő körbefotózta a csomagot és patkányt, majd fogta az egészet, és visszavitte abba a boltba, amelyikben megvásárolta, az Anglia déli részén fekvő Liskeradban. Az üzletvezető elnézést kért tőle, és egy 30 font (kb. 10 ezer forint) értékű vásárlási utalványt ajánlott fel a kellemetlenségekért cserébe.

Pat Bateman azonban úgy vélte, az áruházban nem vették eléggé komolyan a problémát, ezért a fotóit, egy panaszlevélhez mellékelte, majd elküldte az Aldi központjába. Szintén elnézést kértek tőle a kellemetlenségekért, és még 500 font (kb. 175 ezer forint) értékű utalványt adtak neki.

Pat Bateman azonban még mindig úgy vélte, hogy a cég nem veszi eléggé komolyan a problémát, ezért a sajtóhoz fordult. A The Sun ki is derítette, hogy nemzetközi szinten, három hasonló panasz érkezett az Aldihoz, mind ugyanazzal a termékkel kapcsolatban. A cég ezért visszahívta ezt a típusú fagyasztott zöldséget, belső vizsgálatot indítottak, és amíg az le nem zárul, nem vesznek át termékeket a kérdéses beszállítótól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik