Élet-Stílus

Élő patkányt találtak az Aldi előre csomagolt szilvái között

Csak hét órával később, otthon vette észre egy kétgyermekes anya, hogy valami kaparászik a bevásárolt holmijai között. Egy Aldiban vásárolt a 32 éves Salma Riaz és férje, de ott még nem vették észre, hogy a műanyag dobozba és hálóba is csomagolt szilvák közé be van ragadva egy patkány.

Ez még december közepén esett meg velük, de az anya, miután látta, hogy februárban egy másik Aldiban vásárolt termékben egy fél patkányt találtak, ő is nyilvánosságra hozta a történetét.

Fél patkány volt az Aldi fagyasztott zöldségében
Az angliai eset miatt a cég visszavonta a terméket a piacról.

Riaz levelet is írt az Aldinak, ahonnan azt a választ kapta, hogy a gyümölcsöt kézzel szedték Olaszországban, mielőtt a hálóba rakták volna egy gép segítségével. Miután becsomagolták, egyenként lemérik őket, majd dobozokba rakják a háromnapi szállítást megelőzően.

A rochdale-i önkormányzatnál vizsgálják még az esetet, de azt már kizárták, hogy a helyi Aldiban került volna a kosárba a rágcsáló.

Riaz meglehetősen megijedt, mikor észrevették a patkányt, de még így is jobban jártak, mintha reggel a lánya találja meg, esetleg még meg is harapja az állat.

A kártevőt valószínűleg azért nem vették észre korábban, mert annyira be lehetett szorulva, hogy mozdulni sem tudott vagy mert a szállítás közben megfagyott.

(via, kiemelt kép: Mirror)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik